Unitats Mòbils


Descripció del servei

Les Unitats Mòbils d'Alta Tecnologia de Diagnòstic, són mètode més accessible i directe per al trasllat de serveis sanitaris al medi rural.

En l'actualitat posem a la seva disposició, tres Unitats Mòbils de Diagnòstic per Imatge, àrea on som líders a nivell nacional, la qual cosa li atribueix una eficàcia i rapidesa úniques.

L'avantatge principal d'aquesta flota d'unitats dotades amb Escàner, Mamògraf i Ressonància Magnètica, és que permeten cobrir l'assistència sanitària dels pacients de zones perifèriques que d'una altra forma es veurien obligats a traslladar-se a la ciutat més pròxima que disposés d'aquesta tecnologia. Així mateix d'igual importància és el suport que presten als Hospitals Públics en determinades situacions.

Afavoreixen així l'assistència a tota la població, acosten la més alta tecnologia mèdica a tota la geografia espanyola, i garanteixen el 100% de cobertura del servei mèdic públic en cas d'obra, llista d'espera o trasllat d'equips.

Des del seu començament en 2004, la flota d'Unitats Mòbils ha prestat servei a més de 138.000 usuaris. I presta servei en zones rurals així com en ciutats de diferents comunitats autònomes.

Contacte

UM TAC: ES_UMCT_RECEPCION@affidea.com
UM MAMOGRAFIA: ES_UMMG_RECEPCION@affidea.com
UM RESSONÀNCIAES_UMMR_RECEPCION@affidea.com

Centres amb aquest servei