Avís de privacitat de dades per a professionals metges prescriptors


Identitat del responsable de tractament

Affidea és un proveïdor de serveis mèdics amb alts estàndards ètics. "Affidea" es refereix al grup de Affidea, sota l'entitat AFFIDEA ESPÑA QUALITY, SLU i/o qualsevol altra entitat filial de Affidea a Espanya. El seu contacte és el nostre responsable de protecció de dades a Espanya. Els detalls de contacte es poden trobar en la clàusula 6.

Propòsits de processament de dades

Affidea processa les seves dades personals continguts en el volant que el pacient ens envia a nosaltres. En cas que realitzem un servei mèdic a un pacient que ens remeti, el volant es converteix en part del nostre expedient mèdic.

Affidea processa les seves dades personals per a facilitar la prestació dels serveis sanitaris de Affidea. Estem compromesos a servir als nostres pacients de la manera més eficient. Per a això ens posarem en contacte amb vostè directament per correu electrònic o per telèfon quan es necessitem la seva informació. Normalment en relació amb els nostres serveis d'atenció sanitària pot ser necessari posar-se en contacte amb vostè per a una consulta sobre un volant que ha emès o una sol·licitud d'informació clínica sobre el pacient (per exemple, resultats mèdics).

Affidea processa les seves dades personals per a l'enquesta de satisfacció. Ens agradaria entendre la seva opinió sobre la qualitat dels nostres serveis, de manera que puguem millorar les nostres operacions i atendre els pacients de la millor manera possible.

Affidea processa les seves dades personals per a l'anàlisi estadística de dades agregades. Volem analitzar les prescripcions de forma agregada per a obtenir informació estadística valuosa per als nostres equips d'operacions i comercial, per exemple, per a comprendre quins serveis són més interessants en regions específiques. Si ho prefereix, exclourem les seves dades de les nostres anàlisis.

Affidea processa les seves dades personals també per a informació promocional i altres esdeveniments. Ens agradaria que vostè sigui conscient dels nostres serveis mèdics i mantenir-se al dia amb els canvis o nous serveis. Tret que marqui la seva no conformitat, ens posarem en contacte amb vostè a través de correu electrònic per a proporcionar-li informació rellevant sobre els serveis mèdics actuals de Affidea i informar-lo sobre els nostres esdeveniments, conferències i seminaris.

Els detalls del processament de dades de Affidea 

Tipus de dades personals tractades

Finalitat del tractament

Base Legal

Període de retenció

Dades personals incloses en el volant

Prestació del servei mèdic basat en un volant (vegeu 2.1.)

Interès legítim de Affidea

Mínim 5 anys

Nom, telèfon, adreça de correu electrònic

Contacte per a concordança mèdica (vegeu 2.2).

Interès legítim de Affidea

Mínim 5 anys.

Nom, adreça de correu electrònic

enquesta de satisfacció (vegeu 2.3).

interès legítim de Affidea

3 anys.

Nom, adreça de correu electrònic

Informació promocional (vegeu 2.4).

interès legítim de Affidea

Fins que revoqui el seu consentiment

Amb qui compartim les seves dades personals

Affidea utilitza proveïdors de serveis (anomenats encarregats de tractament) per a ajudar-nos a processar les dades personals que recopilem. Els encarregats de tractament actuen en nom de Affidea i sobre la base de les nostres instruccions escrites.

Nom del processador de dades

Lloc d'establiment del processador de dades

Paper del processador de dades

L'entitat Stacks Consulting i Enginyeria Programari, SL.

Espanya

el registre de pacients, programació, creació de dades d'exploració i creació de diagnòstic, suport de facturació, distribució de l'informe mèdic

L'entitat. INFINIT North Amèrica INC i l'entitat J4Care, GmbH i AFFIDEA ESPAÑA SERVEIS DE GESTION, AIE

Anglaterra / Espanya

L'emmagatzematge d'imatges de diagnòstic


Els seus drets de protecció de dades

En virtut de la legislació de protecció de dades té els següents drets.

1) Dret a sol·licitar accés a les seves dades personals. Això significa que vostè té dret a obtenir una confirmació que s'està processant les dades. Vostè té accés a les seves dades personals tractats per nosaltres i una altra informació complementària (especialment els fins del tractament, les categories de dades personals en qüestió, els destinataris o categories de destinataris als quals les dades personals han estat o seran revelat i el període de retenció).

2) El dret a sol·licitar la rectificació de les seves dades. Això significa que vostè té dret a corregir les seves dades personals completant si aquests fossin incorrectes o incomplets. 

3) El dret a sol·licitar l'esborrament de les seves dades. Això significa que vostè té dret al fet que les seves dades personals siguin eliminats en circumstàncies específiques, si no hi ha cap raó per a continuar el nostre lícit processament.

4) El dret a sol·licitar que ens restringeixin el processament. Això significa que vostè pot sol·licitar ‘bloquejar' o suprimir tractament de les seves dades personals en circumstàncies específiques. La seva sol·licitud vàlida dona lloc al fet que se'ns permeti emmagatzemar les seves dades personals, però no a processar-los

5) Dret d'oposició per al processament de les seves dades. Això significa que vostè té dret a rebutjar la nostra activitat per a enviar-li enquesta i/o informació promocional. El seu dret a oposar-se també significa que vostè té el dret de qüestionar el tractament de dades que Affidea duu a terme per motius relacionats amb la seva situació, si la base legal del processament de dades és el nostre interès legítim. 

Si desitja exercir els seus drets o desitja tenir més informació, posi's en contacte amb el nostre responsable de protecció de dades. Si no està satisfet amb la forma en què processem les seves dades, vostè té dret a presentar una reclamació a l'Autoritat de Supervisió, Agència Espanyola de Protecció de Dades. O per a iniciar un procediment en un judici, no obstant això, li preguem plantejar qualsevol qüestió amb nosaltres en primera instància.

Si té alguna pregunta

Si us plau, posi's en contacte amb el responsable de protecció de dades (correu electrònic: dpo.es@affidea.com, adreça postal: Passeig de la Castellana núm. 259, planta 34 , Madrid, número de telèfon: 983216120).