Qui som


Affidea España és un grup mèdic líder en diagnòstic per imatge, medicina nuclear i especialitats mèdiques ambulatòries, amb 45 centres en 7 comunitats autònomes, 4 unitats mòbils, serveis de Teleradiología i serveis de salut a empreses amb més de 1.450 professionals al servei del pacient i la comunitat mèdica.

AFFIDEA ESPAÑA

image4.png

Premiats i acreditats per institucions de renom per la qualitat dels nostres serveis:

image2.png
Qualitat per sobre de la quantitat

Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM), així com tots els centres amb TC acreditats per la Societat Europea de Radiologia a Europa, en el EuroSafe Imaging Wall of Stars.

Líder a Europa

Affidea España forma part del grup Affidea Internacional, el principal proveïdor pa-europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament oncològic, amb presència en 15 països i 340 centres.

image3.png

image6.png

Gràcies als seus elevats estàndards en matèria de seguretat del pacient, Affidea és el proveïdor de serveis d'imatge mèdica més premiat d'Europa.

Els valors de Affidea són propis del seu nom: afinitat amb metges i pacients, fidelitat i confiança, treballant per la millora contínua gràcies a les idees i la innovació.

Quina és l'essència de la relació entre un metge i el seu pacient?

Entre els professionals d'un mateix equip?

Entre els diferents grups assistencials? 

La resposta és una sola paraula: confiança.

La confiança és un valor que es basa en l'experiència, en la tecnologia d'avantguarda, en la formació contínua, en la col·laboració internacional, en els millors professionals, en estàndards més exigents, a donar confort, respecte, qualitat i proximitat als nostres pacients, en els nostres principis, en la nostra filosofia, en el nostre nom.

image5.jpg
Centrats en la seguretat del pacient

La seguretat i l'experiència del pacient són el principal focus d'atenció en tots els centres Affidea.

Dels 90 centres premiats a Europa per la seguretat del pacient per la ESR, el 50% pertanyen a Affidea.

L'excel·lència en medicina nuclear en els nostres centres ha estat reconeguda pels màxims organismes internacionals: UEMS/*EBNM i la EARL.