Els nostres serveis

Affidea Europa
358
Centres
14 mil
Professionals
País
20 mill
Exàmens
1500
Equip
13 mill
Pacients
Affidea és un grup sanitari paneuropeu líder en el sector, especialitzat en la prestació de serveis de diagnòstic avançat, especialistes ambulatoris, proves de laboratori, fisioteràpia i rehabilitació, diagnòstic i tractament del càncer. És present en 15 països europeus, amb més de 340 centres.
Affidea Espanya
43
Centres
40
Especialitats mèdiques
1450
Professionals
Affidea España és un grup mèdic líder en diagnòstic per imatge, medicina nuclear i especialitats mèdiques ambulatòries, amb 43 centres en 7 comunitats autònomes, 4 unitats mòbils, serveis de Teleradiología i serveis de salut a empreses amb més de 1.450 professionals al servei del pacient i la comunitat mèdica. Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM), així com tots els centres amb TC acreditats per la Societat Europea de Radiologia a Europa, en el EuroSafe Imaging Wall of Stars. Líder a Europa Affidea Espanya forma part del grup Affidea Internacional, el principal proveïdor pa-europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament oncològic, amb presència en 15 països i 340 centres.
SEGURETAT I QUALITAT
El proveïdor de diagnòstic per imatges més premiat
El nostre programa Dose Excellence ha rebut el reconeixement del EuroSafe Imaging Wall of Stars, una iniciativa de la Societat Europea de Radiologia per a promoure la qualitat i la seguretat del pacient.