Política de qualitat, medi ambient i seguretat del pacient


Afinitat amb els metges i els pacients

Els valors Affidea són tan importants per a la nostra empresa que formen part del nostre propi nomeni -afinitat dels uns amb els altres, els nostres pacients, accionistes, proveïdors, competidors i la comunitat en la qual vivim i treballem, la confiança i la fidelitat en tot el que fem i les idees i la innovació per a seguir endavant.
S'espera que cadascun de nosaltres demostri aquests valors en les nostres relacions de treball i negocis.

Afinitat significa preocupar-se pel que fem, com i sobretot per què ho fem. Només podem oferir la qualitat de servei que donem, si de veritat ens preocupem per ell, per la qual cosa tenim un compromís de millora contínua incloent els aspectes relatius a la seguretat del pacient.

La confiança i la fidelitat signifiquen ser digne de confiança. Som honestos, justos i fem el correcte sense esperar resposta, encara que les circumstàncies fan que sigui difícil.

Idees constants i innovació significa que sempre busquem la millor i més moderna solució a un problema o situació per a assegurar que mantenim els més alts estàndards en tot moment.

La prevenció de la contaminació de qualsevol tipus, conjuntament amb la utilització responsable i eficient dels recursos utilitzats en la nostra activitat estan encaminats a la consecució dels principis d'economia sostenible i qualitat ambiental.

Objectius

Per als nostres pacients
Per a millorar la qualitat de vida de cada pacient utilitzant els últims avanços en la tecnologia, coneixement i pràctiques clíniques basades en l'evidència. Ens assegurem que la satisfacció i la seguretat del pacient sigui major.

Per als nostres companys d'equip
Per a atreure, motivar i retenir a persones qualificades i apassionats oferint-los oportunitats de desenvolupament professional continu i condicions de treball segures, que contribueixen a fer de Affidea un gran lloc per a treballar.

Per als nostres socis
Per a millorar contínuament el nostre sistema de gestió, minimitzar els riscos i buscar a eficiència i eficàcia en tot el que fem.

Per a la comunitat
Per a complir amb les nostres responsabilitats, les normes internacionals, règim legal i de compliment, incloses les mediambientals.

Per a Affidea res és més important que la salut