Política de Privacitat


En Affidea, respectem el seu dret a la privacitat. Aquesta Política de Privacitat explica qui som, com recopilem, compartim i usem la seva informació personal, i com pot exercir els seus drets de privacitat.  Aquesta Política de Privacitat s'aplica a la informació personal que recopilem a través del nostre lloc web en www.affidea.es (en endavant, el «Website»). 

Si té algun dubte o inquietud sobre l'ús que fem de la seva informació personal, posi's en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte que es troben al final de la present Política de Privacitat.

Enllaços ràpids

Li recomanem que llegeixi la present Política de Privacitat íntegrament per a assegurar-se d'estar completament informat.

Què fem en Affidea?

Affidea Espanya forma part de Affidea BV, especialitzat en recerques de diagnòstic, laboratoris clínics i serveis destinats al tractament del càncer. Per a obtenir més informació sobre Affidea, consulti la secció «Qui som» del nostre Lloc web.

El responsable del tractament de les seves dades personals és Affidea Espanya.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Denominació Social

AFFIDEA ESPANYA QUALITY, SLU

Domicili Social

Passeig de la castellana núm. 259, pis 34. Madrid

NIF

B85726198

Telèfon

983 216 120

E-mail

És_info@affidea.com


Contacte amb el Delegat de Protecció de Dades

dpo.es@affidea.com


Quina informació personal recopila Affidea a través del Lloc web i per què?

En termes generals, la informació personal que podem recopilar sobre vostè es classifica en les següents categories:

Informació que ens proporciona voluntàriament

Unes certes parts del nostre Lloc web poden sol·licitar-li que proporcioni informació personal voluntàriament. Per exemple, podem preguntar-li: 

sobre el tipus de servei mèdic que necessitarà de la nostra clínica i les seves dades de contacte (reserva per Internet);

la seva opinió sobre els nostres serveis (formulari de satisfacció);

si desitja subscriure's al nostre butlletí informatiu i rebre comunicacions d'aquest;

així com sol·licitar-li que es posi en contacte amb nosaltres, en cas de dubte, a través d'un formulari de contacte;

alta del metge en el portal del metge.

que utilitzi la secció «Treballa amb nosaltres» en cas que estigui interessat a treballar en Affidea.

Les raons per les quals recopilem i tractem les seves dades s'establiran en el moment de la recopilació. 

Informació que recopilem automàticament

Quan visita el nostre Lloc web, podem recopilar una certa informació automàticament des del seu dispositiu.

La informació que recopilem automàticament pot incloure, concretament, informació com la seva adreça IP, tipus de dispositiu, números d'identificació de dispositiu únics, tipus de navegador, zona geogràfica àmplia (per exemple, país o ciutat) i altra informació tècnica.  També podem recopilar informació sobre la forma en què el seu dispositiu ha interactuat amb el nostre Lloc web, com les pàgines a les quals ha accedit i els enllaços en els quals ha fet clic.  

La recopilació d'aquestes dades ens permet obtenir informació i comprendre el trànsit del nostre Lloc web, d'on provenen els nostres visitants i quin contingut és de major interès per a ells.  Utilitzem aquesta informació amb finalitats d'anàlisis internes, així com per a millorar la qualitat i la rellevància del nostre Lloc web per als nostres visitants.

Part d'aquesta informació pot recopilar-se a través de cookies i tecnologia de seguiment similar, com s'explica més endavant en la nostra Declaració sobre l'ús de Cookies [enllaç].

En línies generals, utilitzarem la informació personal que recopilem sobre vostè únicament amb els fins descrits en la present Política de Privacitat, o per als fins que posem en el seu coneixement en el moment de la recopilació de la seva informació personal.  No obstant això, també podem usar la seva informació personal per a altres fins que no són incompatibles amb els propòsits dels quals li hem informat (com a fins d'arxivat d'interès públic, fins de recerca científica o històrica, o fins estadístics), sempre que ens ho permetin les lleis de protecció de dades aplicables.

Tingui en compte que la present Política de Privacitat no s'aplica a les dades personals que recopilem fora d'aquest Lloc web com, per exemple, quan proporcionem serveis mèdics. Per a més informació sobre l'anterior suposat, consulti la nostra Política de Privacitat de dades per a pacients [enllaç]. Per a la resta de supòsits en els quals podem recopilar les seves dades personals, li proporcionarem una Política de Privacitat de dades específica, amb la finalitat d'explicar-li per què i com duem a terme el tractament de les seves dades personals.

Amb qui comparteix Affidea la meva informació personal?

Podem compartir la seva informació personal amb les següents categories de destinataris:

empreses del nostre grup o proveïdors de serveis de tercers i socis que ens proporcionen serveis de tractament de dades (per exemple, per a proporcionar-nos o ajudar-nos en la prestació de funcionalitats de seguretat, o per a ajudar-nos a millorar la seguretat del nostre Lloc web), o que duen a terme el tractament d'informació personal per als propòsits que es descriuen en la present Política de Privacitat o dels quals se l'informarà quan recopilem la seva informació personal.]; 

qualsevol organisme d'ordre públic, regulador, governamental, tribunal competent o altres tercers, quan considerem que la divulgació és necessària (i) d'acord amb la llei o normativa aplicable, (ii) a l'efecte d'exercir, establir o defensar els nostres drets legals, o (iii) per a protegir els seus interessos fonamentals o els de qualsevol altra persona;

un potencial comprador (i els seus agents i assessors) en relació amb qualsevol compra, fusió o adquisició proposada de qualsevol part del nostre negoci, i en aquest cas, informarem el comprador que ha d'usar la seva informació personal únicament per als fins descrits en la present Política de Privacitat;

qualsevol altra persona, sempre que comptem amb el seu consentiment a l'efecte de la divulgació.

Fonament legal per a dur a terme el tractament de la seva informació personal (únicament visitants del EEE)

Si visita el nostre Lloc web des d'un país membre de l'Espai Econòmic Europeu, la nostra base legal per a recopilar i usar la informació personal descrita anteriorment dependrà de la informació personal de què es tracti i del context específic en el qual la recopilem.  

No obstant això, per norma general, recopilarem la seva informació personal només quan tinguem el seu consentiment per a fer-ho, quan necessitem la informació personal a l'efecte de celebrar un contracte amb vostè, o en benefici dels nostres interessos legítims, sempre que no interfereixi amb els seus interessos de protecció de dades o els seus drets i llibertats fonamentals.  En alguns casos, també podem tenir l'obligació legal de recopilar informació personal sobre vostè, així com necessitar aquesta informació personal a l'efecte de protegir els seus interessos fonamentals o els d'una altra persona.

Si li sol·licitem que ens proporcioni informació personal a l'efecte de complir amb una obligació legal o per a celebrar un contracte amb vostè, li ho farem saber específicament en el moment pertinent i l'informarem sobre si el caràcter de la provisió de la seva informació personal és obligatori o no (així com de possibles conseqüències en cas de no proporcionar-nos la seva informació personal).  

De la mateixa manera, si recopilem i usem la seva informació personal a l'efecte dels nostres interessos legítims (o els de qualsevol tercer), l'informarem de quins són aquests interessos legítims en el moment pertinent.

Com garanteix Affidea la seguretat de la meva informació personal?

Utilitzem les mesures tècniques i organitzatives adequades per a protegir la informació personal que recopilem i tractem sobre vostè.  Les mesures que utilitzem han estat dissenyades per a proporcionar un nivell de seguretat adequat al risc que comporta realitzar el tractament de la seva informació personal.  

Transferències internacionals de dades

La seva informació personal pot ser transferida i tractada en països diferents al país en el qual resideix.  Aquests països poden tenir lleis de protecció de dades diferents a les lleis del seu país (i, en alguns casos, poden oferir nivells de protecció més baixos).

Els servidors del nostre Lloc web es troben allotjats, concretament, a Espanya, i les empreses del nostre grup i proveïdors i socis de serveis externs operen a tot el món.  Això significa que quan recopilem la seva informació personal, podem dur a terme el tractament de la mateixa en qualsevol d'aquests països.

No obstant això, hem adoptat les mesures de seguretat adequades per a exigir que la seva informació personal romangui protegida en tot moment, en virtut de la present Política de Privacitat. Així mateix, hem implementat mesures de seguretat adequades similars amb els nostres proveïdors de serveis i socis externs. Pot obtenir més informació sobre aquest tema sota petició.

Conservació de les dades

Conservem la informació personal que recopilem de vostè quan tenim una necessitat comercial legítima contínua per a fer-ho (per exemple, per a proporcionar-li un servei que ha sol·licitat o per a complir amb requisits legals, impositius o comptables aplicables).  

Quan no tinguem una necessitat comercial legítima per a dur a terme el tractament de la seva informació personal, l'esborrarem o l'anonimitzarem o, en cas que no sigui possible (per exemple, perquè la seva informació personal hagi estat emmagatzemada en arxius de còpia de seguretat), l'emmagatzemarem de manera segura, aïllant-la de qualsevol possible tractament posterior, fins que puguem eliminar-la. 

Els seus drets relatius a la protecció de dades

Vostè compta amb els següents drets relatius a la protecció de dades:

Si desitja accedir, corregir, actualitzar o sol·licitar l'eliminació de la seva informació personal, pot fer-ho en qualsevol moment.

Així mateix, si resideix en algun país membre de la Unió Europea, pot oposar-se al tractament de la seva informació personal, sol·licitar que restringim el tractament de la seva informació personal o sol·licitar la portabilitat de la seva informació personal. 

Té dret a renunciar a rebre les comunicacions de màrqueting que li enviem en qualsevol moment.  Pot exercir aquest dret fent clic en l'enllaç «cancel·lar subscripció» dels correus electrònics de màrqueting que li enviem.  Per a donar-se de baixa d'altres formes de màrqueting (com a màrqueting postal o telemarketing), posi's en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte inclosos en la secció «Contacte» que consta a continuació.

D'igual forma, en cas que hàgim recopilat i tractat la seva informació personal amb el seu consentiment, pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment.  El fet de retirar el seu consentiment no afectarà la legalitat de cap tractament que hàgim dut a terme abans de l'esmentada retirada del consentiment, ni afectarà el tractament de la seva informació personal duta a terme sobre la base de motius legals de tractament diferents al consentiment. 

Pot exercir aquests drets posant-se en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte inclosos en la secció «Contacte» que consta a continuació [enllaç]. Responem a totes les sol·licituds que rebem de persones que desitgen exercir els seus drets de protecció de dades d'acord amb el que es disposa en les lleis de protecció de dades aplicables. 

També té dret a presentar una queixa davant una autoritat de protecció de dades en relació a la recopilació i ús que fem de la seva informació personal. No obstant això, ens agradaria que pogués informar-nos a nosaltres sobre qualsevol problema relacionat amb la nostra recopilació i ús de les seves dades en primera instància. Per a obtenir més informació, posi's en contacte amb l'Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.aepd.es).


Actualitzacions a aquesta Política de Privacitat.

És possible que actualitzem la present Política de Privacitat periòdicament, en resposta a canvis legals, tècnics o comercials. Quan actualitzem la nostra Política de Privacitat, adoptarem les mesures necessàries a l'efecte de fer-li-ho saber, d'acord amb la importància dels canvis que realitzem.  Així mateix, sol·licitarem el seu consentiment relatiu a qualsevol canvi important en la Política de Privacitat si així ho exigeixen les lleis de protecció de dades aplicables. 

Pot veure la data de l'última actualització de la present Política de Privacitat en la part superior d'aquesta Política de Privacitat, sota el títol «Última actualització».  


Contacte

Si té algun dubte o inquietud sobre l'ús que fem de la seva informació personal, posi's en contacte amb nosaltres en dpo.es@affidea.com.