QDiagnóstica gestionarà el nou Servei de Diagnòstic per Imatge del meu Tres Torres


23/09/2016

Barcelona, 20 de setembre de 2016. – El grup sanitari QDiagnóstica, companyia líder en diagnòstic per imatge, i la clínica El meu Tres Torres (www.mitrestorres.com) han aconseguit un acord mitjançant el qual QDiagnóstica serà a partir d'ara l'encarregada de gestionar el Servei de Diagnòstic per Imatge de la clínica.

Per a afrontar aquesta gestió, QDiagnóstica aposta per remodelar i humanitzar els espais de diagnòstic per imatge. El Servei incorporarà en les pròximes setmanes dos nous equipaments: un nou aparell de Tomografia Axial Automatitzada (TAC) i una Ressonància Magnètica (RM) d'alt camp. Les obres d'instal·lació d'aquests nous equips ja s'han iniciat i es preveu que entrin en funcionament al llarg dels mesos d'octubre (TAC) i novembre (RM).

Aquest nou TAC disposa d'una excel·lent qualitat d'imatge, amb mínima dosi, amb el qual es podrà reconstruir en 3D totes les zones anatòmiques a estudiar. Tindrà una obertura del gantry del pacient de 72 cm, per a evitar problemes d'ansietat en pacients claustrofòbics, i màxima resolució espacial per a poder realitzar els diagnòstics més precisos en neurologia, oncologia i traumatologia.

En relació a la nova RM, és un equip d'altes prestacions amb seqüències silencioses i bobines integrades en la llitera per a major comoditat del pacient. Disposarà d'aplicacions diagnòstiques avançades per a traumatologia (Cartigram), per a la salut de la dona (bobina i programari aplicat a patologia mamària), i per a neurologia (tractografía o DTI (Diffusion Tensor Imaging)).