Nou centre Affidea de Medicina Nuclear a Madrid


19/01/2021

Comencem l'any incorporant un nou centre a la xarxa Affidea, en aquest cas, Affidea Medicina Nuclear (Pérez Piqueras), a Madrid, al carrer Carrer Oquendo, 23, 28002 Madrid, (Antiga Clínica Gamma).

Affidea ha adquirit aquest centre de referència a Madrid, un centre que va obrir les seves portes en 1988, i que compartia la nostra filosofia:  El pacient i el desenvolupament de l'activitat medica de qualitat.  Sempre de la mà de grans especialistes de la Medicina Nuclear, utilitza els isotopos TC99, Ga 67, I123, In 111y Y90, realitzant una àmplia gamma de proves per al diagnòstic, en camps com l'oncologia, traumatologia, neurologia, cardiologia, urologia, reumatologia, etc…

Affidea entra en la clínica Gamma de la mà d'un equip que porta més de 25 anys treballant junts en una especialitat mèdica complexa, desconeguda i imprescindible en el diagnòstic, amb la il·lusió i la determinació de convertir-nos en referent en la Medicina Nuclear a Madrid.

L'equipament habitual en un centre de Medicina Nuclear és la Gammacàmera: La càmera gamma o gammacàmera és un dispositiu de captura d'imatges, comunament utilitzat en medicina nuclear com a instrument per a l'estudi de malalties. Consta d'un equip de detecció de radiació gamma. Aquesta radiació procedeix del propi pacient a qui se li injecta, generalment per via intravenosa, un traçador radioactiu (radioisòtop). La modalitat de diagnòstic clínic que realitzen les gammacàmeres es denomina gammagrafia.

Equipament i Proves:

Compta amb 2 Gammacàmeres i llicència del Consell de Seguretat Nuclear per a realitzar pruebras amb isòtops, TECNECI 99 (TC99), GAL·LI 67 (GA67), IODO123 (I123), DAT-*SCAN.

Amb aquest equipament es poden realitzar una gran varietat de proves:

Gammagrafia òssia (localitzades i rastreig)

Gammagrafia de tiroide

Gammagrafia de paratiroide

Gammagrafia renal

Renograma

Gammagrafia pulmonar

Gammagrafia salivar

Limfogammagrafia de MMSS i MMII

Limfogammagrafia isotòpica per a la detecció de gangli sentinella

Spect cerebral, etc…

Dades de contacte:
C/ Oquendo, 23, 28002 Madrid (antiga Clínica Gamma)
és_piq_recepcion@affidea.com
Tel.: 91 593 84 42 / 91 411 66 97