Affidea s'expandeix a Madrid i aconsegueix els 40 centres a nivell nacional. La companyia demostra la seva contínua aposta per l'èxit de l'expansió del seu model de negoci


04/07/2022

Affidea adquireix 3 centres mèdics més en la Comunitat de Madrid, aconseguint 13 centres en aquesta regió i 40 centres a nivell nacional.

Continua amb la seva ferma aposta per potenciar els serveis de diagnòstic avançat, asi com la prestació d'assistència mèdica ambulatòria.

Madrid, 4 de juliol de 2022-. Affidea, el major proveïdor europeu de serveis de diagnòstic avançat, ambulatori i oncològic, ha anunciat l'adquisició del 100% de les Policlíniques, Centre Mèdic Infanta Mercedes, Policlínica El Mirador i Radiodiagnòstic Colmenar Viejo, aquests dues últimes pertanyents a Lendyfolk Assistance SL.

Aquests tres reconeguts centres mèdics realitzen 300.000 actes mèdics anuals i compten amb 110 professionals, 80 d'ells mèdics. A més del diagnòstic per imatge, existeix una àmplia gamma d'especialitats ambulatòries com Alergología, Anàlisis Clíniques, Anatomia Patològica, Angiologia Vascular, Cardiologia, Cirurgia General i Aparell Digestiu, Dermatologia, Endocrinologia, Fisioteràpia,  Ginecologia, Medicina de Família, Medicina Interna, Neurologia, Odontologia, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Pediatria, Podologia, Psicologia, Psiquiatria, Traumatologia i Urologia. 


Col·laboren amb més de 30 societats mèdiques i diversos laboratoris d'anàlisis clíniques, i atenen pacients amb finançament públic i privat.

El Centre Mèdic Infanta Mercedes està situat en una de les zones empresarials i residencials més concorregudes de Madrid capital, operant en el mercat des de 1990, mentre que els altres dos centres, la Policlínica El Mirador i Radiodiagnòstic Colmenar Viejo, estan situats en el nord de Madrid, i funcionen des de 2011.

Affidea Espanya atén més de 545.000 pacients a l'any, després de la recent compra de la Clínica Tecma a Alzira (València), anunciada el mes de juny passat. L'adquisició d'aquests 3 nous centres a Madrid amplia la cartera de diagnòstic avançat i atenció ambulatòria.

Theo Kravvas, Country Manager de Affidea España, va comentar: “Amb la incorporació d'aquests 3 centres, continuem la nostra estratègia d'expansió a Madrid, un mercat clau per a Affidea a Espanya. Aquestes adquisicions donen suport a la nostra estratègia de creixement en la capital espanyola, combinant l'expansió dels serveis de diagnòstic per imatge en dues ubicacions addicionals juntament amb els especialistes clínics, i millorant la nostra oferta clínica als pacients i socis col·laboradors. Amb la incorporació d'aquestes noves clíniques, que són els principals proveïdors de serveis ambulatoris i de diagnòstic en les seves àrees, Affidea Espanya augmenta la seva petjada en la Comunitat de Madrid, aconseguint un total de 13 centres, i establint els alts estàndards que la companyia ofereix en el mercat. Estem encantats de donar la benvinguda a aquests centres en la gran família de Affidea«.

Bernard Lendínez, Director General dels 3 centres adquirits, va declarar: “El personal directiu, els metges i el personal auxiliar de Centre Mèdic Infanta Mercedes i Lendyfolk Assistance estan molt contents d'entrar en el Grup Affidea, ja que aportarà els recursos i l'experiència necessaris. D'aquesta manera, assegurem un futur de creixement i desenvolupament per a les empreses, com ha estat des de la seva fundació en 1990 i 2011 respectivament, mantenint un permanent esperit de servei als nostres pacients, col·laboradors i personal sanitari.”

Amb aquesta adquisició, Affidea aconsegueix els 40 centres a Espanya, prestant servivios de diagnòstic avançat i serveis mèdics ambulatoris, la qual cosa situa a Affidea com un dels proveïdors sanitaris preferits pels pacients, les empreses així com per la sanitat pública i privada. A nivell nacional, Affidea compta ja amb més de 1.100 professionals que presten serveis en les seves instal·lacions.

A nivell europeu, Affidea aconsegueix els 327 centres, després d'un ambiciós pla d'expansió. En els últims 5 anys, Affidea ha incorporat a la seva xarxa 110 centres, duplicant pràcticament la grandària del Grup.

RSM Spain ha realitzat la due diligence financera i ha actuat com a assessor legal i fiscal de Affidea, mentre que Vasalto ha realitzat la due diligence laboral.

Sobre Affidea Group

El Grup Affidea (www.affidea.com) és el major proveïdor europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament del càncer. Fundada en 1991, l'empresa compta amb 327 centres mèdics en 15 països, que presten serveis mèdics de màxima qualitat a gairebé 12 milions de pacients a l'any. El Grup Affidea ha adquirit i integrat uns 110 nous centres en els últims 5 anys. A causa dels seus alts estàndards en seguretat del pacient, Affidea és el proveïdor de serveis d'imatge mèdica més premiat d'Europa, guanyant enguany el premi al Proveïdor de Diagnòstic de l'Any en els HealthInvestor Awards 2022. Més de la meitat dels centres premiats amb 5 estrelles al Muro de les Estrelles de Eurosafe, acreditat per la Societat Europea de Radiologia a Europa, són centres de Affidea.

Sobre Affidea Espanya

Affidea Espanya (www.affidea.es)  és un proveïdor mèdic líder en diagnòstic per imatge i medicina nuclear, asi com a especialitats mèdiques ambulatòries, amb 40 centres en tot el país. Affidea Espanya realitza més de 900.000 exploracions de diagnòstic per imatge cada any, oferint un servei mèdic d'excel·lència a l'avantguarda en l'atenció al pacient. La companyia treballa amb més de 1.100 professionals. Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM). 

Contacte amb mitjans: Laura Terzagui 650 446 543 laura.terzagui@affidea.com 

Elena Ayuso 656 321 906 elena.ayuso@affidea.comÉS_prensa@affidea.com