Affidea i Clíniques Beiman obren un nou projecte assistencial a Guadix, Granada


25/12/2022

Affidea España, reconegut proveïdor de serveis de diagnòstic per la imatge, col·labora amb Clíniques Beiman, especialitzada en l'atenció integral a la salut de l'esportista, en aquesta nova iniciativa que dota a la població de Guadix d'un avançat servei de ressonància magnètica i una completa assistència en medicina esportiva

Madrid, 25 de novembre de 2022-. Affidea, el major proveïdor europeu de serveis de diagnòstic avançat, ambulatori i oncològic, va inaugurar ahir un nou projecte assistencial a Guadix (Granada) en col·laboració amb Clíniques Beiman, un acreditat proveïdor mèdic ambulatori especialitzat en medicina de l'esport i que compta amb vuit centres a Andalusia. Aquest nou centre mèdic de primer nivell està especialitzat en l'atenció integral a l'aparell locomotor i el radiodiagnòstic. La clínica, situada al carrer María Zambrano, 17, compta amb una superfície de 500 metres quadrats i prestarà servei a la comarca de Guadix i als municipis de tota la zona centro i est de la província granadina.

Affidea Radiodiagnòstic i Clíniques Beiman cobreixen en la clínica el cercle complet de l'atenció mèdica amb un equip de ressonància magnètica d'alt camp a càrrec de Affidea, empresa líder en diagnòstic per imatge en l'àmbit internacional, i amb potents àrees de medicina de l'esport i traumatologia a càrrec de Clíniques Beiman, a més d'una sala de 100 metres quadrats dedicada a la fisioteràpia avançada, que és una dels senyals d'identitat de la companyia andalusa.

L'acte d'inauguració d'aquest nou centre va tenir lloc ahir a Guadix, i va comptar amb la presència de professionals de la salut de diferents àmbits i representants directius de totes dues empreses, acompanyats de l'alcalde de la localitat, Jesús Rafael Lorente Fernández, qui va destacar “la il·lusió d'inaugurar un nou negoci, de salut, a la ciutat.” Lorente Fernández va assenyalar que “aquesta infraestructura és fonamental per a la ciutat i per a la comarca per poder fer-se un diagnòstic precís amb tecnologia punta. Es demostra que és compatible l'activitat privada amb la pública: Hi ha simbiosi en pro de la salut dels ciutadans”.

Theo Kravvas, Country Manager de Affidea España, va assenyalar que ”estem molt contents d'anunciar l'obertura del nostre nou centre aquí a Guadix. Aquest és el segon centre que obrim en la comunitat d'Andalusia, després de l'obertura fa uns mesos d'un centre de diagnòstic per la imatge a El Ejido, dins del centre mèdic de Vithas. L'obertura dels nous centres s'emmarca en la nostra estratègia de continuar el nostre creixement a Andalusia i millorar l'oferta de serveis sanitaris a pacients públics i privats. Continuarem buscant sinergies amb els serveis ambulatoris, un sector que estem explorant en els últims anys, i estem segurs que amb el know-how del nostre soci Clíniques Beiman podrem aconseguir-lo. Totes dues empreses es comprometen a oferir un servei de qualitat amb accés ràpid a tots els pacients i estem molt il·lusionats amb aquesta nova col·laboració a Guadix. Ens agradaria agrair a la comunitat local per l'assistència que han brindat i estem segurs que la comunitat es beneficiarà dels nostres serveis a la regió”.

El director general de Clíniques Beiman, Benjamín Ruiz, ha destacat que “acostem en el territori als habitants de tota la comarca de Guadix els nostres serveis mèdics de primer nivell en l'atenció a l'aparell locomotor i la nostra especialització en la cura de la salut de l'esportista, i a més el fem amb els millors socis possible. És un privilegi disposar d'un mateix espai sanitari d'una eina de tanta rapidesa i precisió en el diagnòstic com la ressonància magnètica de Affidea, gestionada per un equip del màxim prestigi”.

Per a Affidea Espanya aquest és el seu segon centro en la regió andalusa, al qual aporta la seva alta capacitació en radiodiagnòstic, en concret en ressonància magnètica. Affidea aconsegueix els 43 centres a Espanya, atenent més de 545.000 pacients cada any i treballant amb més de 1.100 professionals. Affidea Espanya amplia la seva presència geogràfica en tot el territori nacional, amb una capacitat reforçada en serveis ambulatoris que li permet ser un dels proveïdors d'atenció mèdica preferits per empreses i asseguradores privades de salut. 

Per a Clíniques Beiman és el seu desè projecte. Clíniques Beiman va començar la seva activitat a Jerez fa més de deu anys i ja té presència en totes les províncies andaluses i a Pamplona. A més, la seva unitat Beiman Capil·lar, especialitzada en microempelt capil·lar, compta amb seus a Jerez, Sevilla, Còrdova i Granada. El director general de Clíniques Beiman ha explicat que el grup continua treballant en la seva expansió territorial i enfortir el seu lideratge com a clínica d'especialitats líder en la salut integral de l'esportista.

Sobre Affidea Espanya

Affidea Espanya (www.affidea.es)  és un proveïdor mèdic líder en diagnòstic per imatge, medicina nuclear i especialitats mèdiques ambulatòries, amb 43 centres en tot el país. Affidea Espanya realitza més de 900.000 exploracions de diagnòstic per imatge cada any, oferint un servei mèdic d'excel·lència a l'avantguarda en l'atenció al pacient. La companyia treballa amb més de 1.100 professionals. Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM). 

Contacte amb mitjans: Elena Ayuso – 656 321 906 – elena.ayuso@affidea.comÉS_prensa@affidea.com 

Sobre Affidea Group

El Grup Affidea (www.affidea.com) és el major proveïdor europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament del càncer. Fundada en 1991, l'empresa compta amb 329 centres mèdics en 15 països i presta serveis avançats de diagnòstic, ambulatoris i de tractament del càncer a més de 12 milions de pacients a l'any. Gràcies als seus elevats estàndards en matèria de seguretat del pacient, Affidea és el proveïdor de serveis d'imatge mèdica més premiat d'Europa. Més de la meitat dels centres guardonats amb 5 estrelles en el Eurosafe Wall of Stars, acreditat per la Societat Europea de Radiologia a Europa, són centres de Affidea. Al juny d'enguany, Affidea va ser guardonada amb el Premi al Proveïdor de Diagnòstic de l'Any en els Premis HealthInvestor Awards 2022.

Sobre Clíniques Beiman

Clíniques Beiman és la xarxa de centres mèdics de referència a Andalusia en l'atenció integral a l'esportista. La nostra filosofia és el treball en equip. Unim a professionals excepcionals de cada especialitat i l'última tecnologia mèdica en un únic projecte i una meta comuna: la recuperació dels nostres pacients. Tenim un equip de més de 250 persones en les nostres deu clíniques i som servei mèdic oficial de les principals federacions esportives de la comunitat.

comunicacion@clinicabeiman.com