Affidea Espanya tanca el 2022 amb tots els seus centres TC inclosos en el prestigiós EuroSafe Imaging Wall of Stars


19/12/2022

La Societat Europea de Radiologia els ha incorporat al EuroSafe Imaging Wall of Stars i els ha acreditat amb les 5 estrelles en el control de dosi de radiació als pacients

Madrid, 19 de desembre de 2022-. Affidea, el major proveïdor europeu de serveis de diagnòstic avançat, ambulatori i oncològic, tanca l'any a Espanya amb una excel·lent notícia: tots els seus centres amb tomografia computada (TC)* al nostre país han estat reconeguts per la Societat Europea de Radiologia (ESR per les seves sigles en anglès), que els ha incorporat al EuroSafe Imaging Wall of Stars i els ha acreditat amb les 5 estrelles en el control de dosi de radiació als pacients. De tots els centres del món amb 5 estrelles en el Eurosafe Imaging Wall of Stars, el 53% són centres Affidea, la qual cosa demostra el ferm compromís de la companyia amb la seguretat del pacient.

‘EuroSafe Imaging Stars és una iniciativa de la ESR dissenyada per a identificar i reconèixer les instal·lacions de radiodiagnòstic a tot el món que incorporen les millors pràctiques en protecció radiològica. La missió de EuroSafe Imaging és secundar i enfortir la protecció radiològica mèdica en tota Europa seguint un enfocament integral i inclusiu. La iniciativa es va llançar a principis de 2016 per a donar major visibilitat a la protecció contra la radiació i, al mateix temps, té un impacte positiu en la pràctica clínica. Per a participar en la iniciativa EuroSafe Imaging Stars, els centres han de realitzar una autoavaluació en línia sobre el seu nivell de protecció radiològica.

Theo Kravvas, CEO de Affidea España, assenyala que “el nostre compromís és oferir serveis sanitaris del més alt nivell de qualitat als nostres pacients. Per a això és necessari centrar-se i esforçar-se diàriament a crear i mantenir procediments d'alt nivell en la pràctica clínica. No n'hi ha prou amb comunicar aquest missatge als metges i als pacients, és important també demostrar-lo. Estem molt contents d'anunciar avui que tots els centres de diagnòstic per imatge de Affidea Espanya que operen amb equips de TC estan acreditats amb 5 estrelles en protecció radiològica per als pacients i els professionals sanitaris. M'agradaria agrair personalment al nostre equip clínic i de qualitat aquest excel·lent assoliment”.

Per s part, el Dr. Pedro Bustillo, Director mèdic en Affidea España, declara que  «un objectiu prioritari en Affidea és obtenir el màxim rendiment diagnòstic amb la menor radiació possible, és a dir, tenim la missió ineludible d'oferir la màxima protecció radiològica als nostres pacients. Això s'ha aconseguit, després d'un intens treball, amb el desenvolupament del nostre programa de control de dosi, i així ha estat reconegut i acreditat per la ESR, cosa que significa una satisfacció i orgull pel treball realitzat per tot l'ampli equip de professionals sanitaris i no sanitaris de Affidea implicats en el projecte. Aquesta acreditació oficial de la ESR ha de suposar la tranquil·litat dels nostres pacients sobre els estàndards de protecció radiològica que imperen en Affidea».

*Affidea Clínica Tesla, Affidea Grup Manchón Tibidabo, Affidea Hospital Fuensanta, Affidea Hospital Mesa del Castell, Affidea Hospital Sagrat Cor, , Affidea Hospital Santíssima Trinidad, Affidea Hospital Verge del Alcazar, Affidea Hospital VOT.

Sobre Affidea Espanya

Affidea Espanya (www.affidea.es)  és un proveïdor mèdic líder en diagnòstic per imatge, medicina nuclear i especialitats mèdiques ambulatòries, amb 43 centres en tot el país. Affidea Espanya realitza més de 900.000 exploracions de diagnòstic per imatge cada any, oferint un servei mèdic d'excel·lència a l'avantguarda en l'atenció al pacient. La companyia treballa amb més de 1.100 professionals. Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM), asi com tots els centres amb TC acreditats per la Societat Europea de Radiologia a Europa, en el EuroSafe Imaging Wall of Stars. 

Contacte amb mitjans: Elena Ayuso – 656 321 906 – elena.ayuso@affidea.comÉS_prensa@affidea.com 

Sobre Affidea Group

El Grup Affidea (www.affidea.com) és el major proveïdor europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament del càncer. Fundada en 1991, l'empresa compta amb 330 centres mèdics en 15 països i presta serveis avançats de diagnòstic, ambulatoris i de tractament del càncer a més de 12 milions de pacients a l'any. Gràcies als seus elevats estàndards en matèria de seguretat del pacient, Affidea és el proveïdor de serveis d'imatge mèdica més premiat d'Europa. Més de la meitat dels centres guardonats amb 5 estrelles en el Eurosafe Wall of Stars, acreditat per la Societat Europea de Radiologia a Europa, són centres de Affidea. Al juny d'enguany, Affidea va ser guardonada amb el Premi al Proveïdor de Diagnòstic de l'Any en els Premis HealthInvestor Awards 2022.