Affidea Espanya incorpora equips diagnòstics d'última generació a l'Hospital Sant Francesc d'Assís


21/11/2022

Madrid, 21 de novembre de 2022-. Affidea, el major proveïdor europeu de serveis de diagnòstic avançat, ambulatori i oncològic, ha renovat els seus equips de ressonància magnètica a l'Hospital Universitari Sant Francesc d'Assís (HUSFDA) (Madrid), on Affidea presta els seus serveis de radiodiagnòstic des de 1.988. Fidels al compromís d'actualització de l'equipament, Affidea España ha procedit a la renovació de dos equips de ressonància: un nou equip de ressonància magnètica de 3 tesles així com un altre de 1,5 tesles. Aquests equips d'última generació ofereixen una alta qualitat i incorporen aplicacions com ara els últims avanços en ressonància mamària, anàlisi morfològica i funcional cardíac i vascular, així com tècniques avançades de neuroimatgeria: perfusió, espectroscòpia i tractografía.

L'equip de ressonància magnètica SIGNA Pioneer està dotat del disseny d'imant 3.0T més avançat de General Electrics (GE), un espaiós orifici per al pacient de 70 cm amb il·luminació brillant en l'orifici intern, arquitectura Total Digital Imaging RF i tecnologia de transmissió MultiDrive RF, que ofereix una qualitat d'imatge excepcional, reduint els temps d'exploració.

Theo Kravvas, Country Manager de Affidea España, declara que ” estem molt contents d'anunciar avui la finalització de la instal·lació d'una nova ressonància magnètica 3T en el HUSFDA. Amb aquesta instal·lació hem completat un ambiciós pla d'actualització de la tecnologia i les capacitats clíniques que estem oferint en el centre Affidea dins del HUSFDA, després de la instal·lació d'un nou MRI de 1,5T l'any passat. Amb el nou equip estem ampliant el nostre servei de diagnòstic en àrees com a cardiologia avançada, urologia avançada, neurologia avançada i mama avançada, totalment alineats amb la nostra visió estratègica enfocant-nos en el major desenvolupament de les subespecialidades. M'agradaria agrair al HUSFA la seva confiança en Affidea i esperem créixer junts en el futur”.

Per part seva, José Manuel López, Director Gerent de l'Hospital Universitari Sant Francesc d'Assís, assenyala que “el HUSFDA continua incorporant tecnologia sanitària avantguardista per a oferir el servei més complet als nostres pacients. El nou equipament de Affidea acredita l'aposta per la millor atenció, no sols a nivell tecnològic, sinó també humà. La nostra vocació és continuar apostant per la més alta tecnologia a les mans més expertes”.

 

Affidea Espanya compta amb 43 centres en la geografia nacional, atenent més de 545.000 pacients cada any i treballant amb més de 1.100 professionals. Affidea disposa d'una capacitat reforçada en serveis ambulatoris que li permet ser un dels proveïdors d'atenció mèdica preferits per empreses i asseguradores privades de salut. 

L'Hospital Universitari Sant Francesc d'Assís compta amb 132 llits d'hospitalització convencional, 17 llits en l'UCI, 12 incubadores de Neonatologia, una sala d'Hemodinàmica, 13 llocs d'Hemodiàlisis, 7 llits d'Urgències, 8 quiròfans generals, 2 quiròfans d'Oftalmologia, 2 quiròfans de Ginecologia i un paritori, als quals cal sumar un laboratori propi, sales de rehabilitació i quatre plantes d'aparcament. Més de 450 especialistes ofereixen els seus serveis en totes les especialitats mèdiques.

Sobre Affidea Espanya

Affidea Espanya (www.affidea.es)  és un proveïdor mèdic líder en diagnòstic per imatge, medicina nuclear i especialitats mèdiques ambulatòries, amb 43 centres en tot el país. Affidea Espanya realitza més de 900.000 exploracions de diagnòstic per imatge cada any, oferint un servei mèdic d'excel·lència a l'avantguarda en l'atenció al pacient. La companyia treballa amb més de 1.100 professionals. Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM). 

Contacte amb mitjans: Elena Ayuso – 656 321 906 – elena.ayuso@affidea.comÉS_prensa@affidea.com 

Sobre Affidea Group

El Grup Affidea (www.affidea.com) és el major proveïdor europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament del càncer. Fundada en 1991, l'empresa compta amb 329 centres mèdics en 15 països i presta serveis avançats de diagnòstic, ambulatoris i de tractament del càncer a més de 12 milions de pacients a l'any. Gràcies als seus elevats estàndards en matèria de seguretat del pacient, Affidea és el proveïdor de serveis d'imatge mèdica més premiat d'Europa. Més de la meitat dels centres guardonats amb 5 estrelles en el Eurosafe Wall of Stars, acreditat per la Societat Europea de Radiologia a Europa, són centres de Affidea. Al juny d'enguany, Affidea va ser guardonada amb el Premi al Proveïdor de Diagnòstic de l'Any en els Premis HealthInvestor Awards 2022.

Sobre Hospital Universitari Sant Francesc d'Assís

L'Hospital  és gestionat per l'Institut de les Franciscanes Missioneres de Maríay atén els pacients a Madrid des del primer terç del segueixo passat. El HUSFDA secunda diferents projectes socials a Espanya i a l'estranger, alguns d'ells gestionats per les Franciscanes Missioneres de María que treballen per a ajudar a persones que el necessiten.

Contacte amb mitjans: José Luis Pastor –  606  341  696 –  comunicacion@hsfda.com