Affidea continua la seva expansió a Espanya amb l'adquisició de la Clínica Algete a Madrid


07/11/2022

Affidea Espanya aconsegueix els 43 centres al nostre país, enforteix el seu model de negoci i amplia la seva cartera de serveis.

Affidea Espanya continua amb la seva ferma aposta per potenciar els serveis de diagnòstic avançat, així com incrementar la prestació d'assistència mèdica ambulatòria i iniciar noves línies de negoci en la Prevencion Laboral i els serveis sanitaris en dependències pròpies de les empreses.

Madrid, 7 de novembre de 2022-. Affidea, el major proveïdor europeu de serveis de diagnòstic avançat, ambulatori i oncològic, ha anunciat l'adquisició de les societats Vipresa S.L., Sermedes i Dresyven Prevenció, que centren la seva activitat en la Clínica Algete, un acreditat proveïdor mèdic ambulatori en Algete (Madrid). Amb aquesta adquisició, Affidea Espanya afegeix a les seves línies de negoci serveis de prevenció i salut laboral per a empreses, al mateix temps que amplia encara més els seus serveis ambulatoris en la Comunitat de Madrid, on ja compta amb 15 centres.

Aquest reconegut centre mèdic de Algete compta amb 62 professionals, 27 d'ells mèdics, i una àmplia gamma de més de 30 especialitats ().

Clínica Algete, fundada en 1991, desenvolupa una àmplia labor assistencial en col·laboració amb les mútues d'accidents laborals. Així mateix, presta serveis per a societats mèdiques, col·laborant en l'assistència mèdica dels accidents escolars, laborals, esportius i psicotècnics en patró d'embarcació d'esbarjo, permís de tinença d'animals perillosos, obtenció i renovació de llicències d'armes, instal·ladors, operador de grues, seguretat privada i obtenció i renovació del permís de conduir. Clínica Algete és, a més, una de les 23 empreses acreditades a Espanya per a realitzar Reconeixements Mèdics Ferroviaris.

A través de Vipresa, la companyia va realitzar més de 7.500 campanyes sanitàries en 2021 i és Centre de Vacunació de la Comunitat de Madrid. Dresyven Prevenció, com a Servei de Prevenció en Riscos Laborals, compta amb un centre situat en el centre de Madrid, atén més de 10.000 treballadors i ha realitzat durant l'any passat més de 5.000 reconeixements laborals.

Theo Kravvas, Country Manager de Affidea España, declara que ”estem encantats d'incloure a Clínica Algete, així com a Vipresa, Dresyven Prevenció i Sermedes en la família de Affidea España. Clínica Algete encaixa perfectament en la nostra estratègia regional a Madrid, ja que amb la incorporació de la clínica podem ampliar la nostra oferta de serveis també en la zona nord de Madrid. Aquesta és la quarta adquisició que estem aconseguint a Madrid en els últims dos anys, passant de cinc centres a quinze, i aspirem a accelerar la nostra expansió en els pròxims mesos incorporant més centres a la nostra xarxa”.

Així mateix, Kravvas afegeix que “Clínica Algete, a més de la seva ubicació estratègica, ofereix a Affidea España coneixements en diferents línies de negoci que no havíem explorat fins ara, com la prevenció laboral o els serveis mèdics dins de les instal·lacions de les empreses, no sols en els nostres centres. Esperem aprofitar aquestes sinergies en tota la xarxa local.”

La doctora María Ángeles Andrés Ventosa, directora de la Clínica Algete, assenyala que “és un plaer unir-nos a la família de Affidea España i estem desitjant oferir la nostra experiència i compartir les millors pràctiques per a continuar creant noves sinergies. La nostra experiència en prevenció laboral per a empreses complementarà l'oferta de Affidea, i estem segurs que junts aconseguirem un gran èxit en aquest camí. Per a nosaltres, es tracta d'un nou i emocionant viatge en el qual tot l'equip està compromès amb entusiasme».

Amb aquesta adquisició, Affidea aconsegueix els 43 centres a Espanya, atenent més de 545.000 pacients cada any i treballant amb més de 1.100 professionals. Affidea Espanya amplia la seva presència geogràfica en tot el territori nacional, amb una capacitat reforçada en serveis ambulatoris que li permet ser un dels proveïdors d'atenció mèdica preferits per empreses i asseguradores privades de salut. 

RSM España ha realitzat el due diligence financera i ha actuat com a assessor legal i fiscal de Affidea, mentre que Vasalto ha dut a terme el due diligence laboral. Les societats, Vipresa (Clínica Algete), Dresyven Prevenció i Sermedes han comptat amb l'assessoria de V4 Financial Partners.

() Especialitats que ofereix Clínica Algete: Alergología, Anàlisis Clíniques, Anatomia Patològica, Angiologia Vascular, Aparell Digestiu, Cardiologia, Cirurgia General, Cirurgia Ortopèdica, Dermatologia, Endocrinologia, Infermeria general i del treball, Fisioteràpia,  Ginecologia, Medicina estètica, Medicina de Família, Medicina Interna, Medicina del treball, Neurologia, Nutrició i dietètica, Obstetrícia, Odontologia, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Pediatria, Planificació familiar, Podologia, Psicologia, Psiquiatria, Reumatologia, Traumatologia, Urologia i Vacunació.

Affidea Espanya

Affidea Espanya (www.affidea.es)  és un proveïdor mèdic líder en diagnòstic per imatge, medicina nuclear i especialitats mèdiques ambulatòries, amb 43 centres en tot el país. Affidea Espanya realitza més de 900.000 exploracions de diagnòstic per imatge cada any, oferint un servei mèdic d'excel·lència a l'avantguarda en l'atenció al pacient. La companyia treballa amb més de 1.100 professionals. Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM). 

Contacte amb mitjans: Elena Ayuso – 656 321 906 – elena.ayuso@affidea.comÉS_prensa@affidea.com 

Sobre Affidea Group

El Grup Affidea (www.affidea.com) és el major proveïdor europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament del càncer. Fundada en 1991, l'empresa compta amb 328 centres mèdics en 15 països i presta serveis avançats de diagnòstic, ambulatoris i de tractament del càncer a més de 12 milions de pacients a l'any. Gràcies als seus elevats estàndards en matèria de seguretat del pacient, Affidea és el proveïdor de serveis d'imatge mèdica més premiat d'Europa. Més de la meitat dels centres guardonats amb 5 estrelles en el Eurosafe Wall of Stars, acreditat per la Societat Europea de Radiologia a Europa, són centres de Affidea. Al juny d'enguany, Affidea va ser guardonada amb el Premi al Proveïdor de Diagnòstic de l'Any en els Premis HealthInvestor Awards 2022.