Affidea adquireix Q Diagnostica i entra en el mercat espanyol


14/02/2017

Affidea Group, líder europeu en serveis de diagnòstic per imatge i tractament del càncer, anuncia que, després de rebre totes les aprovacions legals necessàries, ha completat amb èxit l'adquisició del 100% de les participacions en Q Diagnostica de Alantra Private Equity. D'aquesta manera, Affidea entra en el mercat espanyol i reforça la seva posició a Europa.

Fundada en 1989, Q Diagnostica és el principal proveïdor privat de serveis mèdics a Espanya, centrat en tecnologies de diagnòstic per imatge, amb 33 centres i 3 unitats mòbils en 7 regions espanyoles. Q Diagnostica disposa d'una dotació de ressonàncies magnètiques (RM), tomografies axials automatitzades (TAC), tomografies per emissió de positrons (PET) entre molts altres sistemes de diagnòstic i empra 430 professionals –120 d'ells radiòlegs–, realitzant més de 400.000 proves anuals.

Dimitris Moulavasilis, CEO de Affidea Group, va comentar sobre l'adquisició: «Afegir Q Diagnostica a la xarxa de Affidea i entrar en el mercat espanyol és una prova del nostre compromís de permanència, oferint una proposta de valor única i ampliant encara més l'oferta de qualitat en serveis sanitaris als pacients de tota Europa. Q Diagnostica és un negoci amb gran potencial de creixement i una magnífica reputació professional a Espanya. Estem ansiosos d'abordar la següent etapa del seu desenvolupament junts. Em complau donar la benvinguda als col·legues de Q Diagnostica dins del nostre equip de Affidea i esperem una integració perfecta que beneficiï als nostres pacients, al nostre personal i a tot el sistema de salut. En això es basa l'èxit de la nostra companyia.»

Amb l'adquisició de Q Diagnostica, Affidea Group amplia la seva xarxa a 212 centres de diagnòstic i tractament del càncer en 16 països de tota Europa, amb un enfocament en la realització de diagnòstics ràpids i exhaustius juntament amb tractaments de la màxima qualitat, basats en l'ús de tecnologia punta i professionals metges experimentats. Affidea Group empra a gairebé 4.000 professionals sanitaris, incloent 800 metges.

Q Diagnostica treballarà inicialment sota el mateix nom i Iñaki Eguía continuarà exercint el càrrec de Conseller Delegat a Espanya, aportant el seu lideratge per a respondre millor a les necessitats dels pacients espanyols, la comunitat mèdica, el Sistema Nacional de Salut, les asseguradores privades de salut i altres socis.

Iñaki Eguía, Conseller Delegat de Q Diagnostica, va declarar: «Unir-nos al líder europeu en serveis de diagnòstic per imatge i tractament del càncer, tant en nombre de centres com en qualitat, és una fita important per a Q Diagnostica. Espanya és un mercat competitiu i els pacients continuen exigint una millor atenció mèdica, però confiem en el futur, estem convençuts que la combinació de l'excel·lència mèdica amb la infraestructura mèdica d'avantguarda i el know-how és la recepta perfecta perquè Q Diagnostica continuï en la senda de l'èxit.»

Sobre Affidea Group

Affidea és un grup sanitari inversor líder europeu a través de Private Public Partenariats (PPP). La companyia realitza serveis de diagnòstic radiològic, laboratori clínic i tractament del càncer en més de 212 centres mèdics de propietat exclusiva en 16 països: Polònia, Hongria, Romania, Bòsnia, Croàcia, Grècia, Itàlia, Turquia, República Txeca, Irlanda, Suïssa, Lituània, Bulgària, Portugal, Espanya i Sèrbia.

Per a conèixer les notícies més recents de Affidea, visiti https://affidea.es/es/