Affidea continua la seva expansió per Espanya amb l'adquisició del Institut Joan Autrán


07/02/2024

Madrid, 07 de febrer de 2024-. Affidea, el major proveïdor europeu d'atenció sanitària integrada que inclou serveis de diagnòstic avançat, ambulatori i centres d'excel·lència, ha anunciat l'adquisició del Institut Joan Autrán, reconeguda clínica dental, amb la qual Affidea Espanya completa la seva cartera de serveis a Barcelona. 

El Institut Joan Autrán és un centre respectat i canviat de nom en el sector de l'odontologia a Espanya, dedicat exclusivament a l'Estètica Dental Avançada, on tots els seus professionals són seleccionats professors universitaris formats sota les directrius del Dr. Joan Autrán, propietari i director de la clínica. 

La fiabilitat dels tractaments realitzats està avalada per materials de primera qualitat i tecnologia digital d'última generació, a més de la constant capacitació de l'equip mèdic. Situada en el centre de Barcelona, compta amb una superfície de 140 m², una cartera de més de 40.000 pacients nacionals i estrangers, més de 3.000 visites a l'any i una experiència professional de més de 30 anys. Entre els tractaments que es realitzen, destaquen l'estètica dental (carillas, corones,incrustacions), implantologia (Implantcrown), periodòncia (allargament de corona, empelt ossi) i ortodòncia (Invisalign, extraccions, brackets). Autrán compta amb 17 persones (metges en estètica dental i odontòlegs, higienistes, infermeres i recepcionistes).

Theo Kravvas, Country Manager de Affidea España, declara que “estem encantats d'anunciar una nova fita en la trajectòria de creixement de Affidea Espanya amb la incorporació del Institut Joan Autrán, centre de referència en estètica dental situat a Barcelona. Es tracta d'un pas important cap al nostre objectiu de convertir-nos en el proveïdor de referència de serveis extrahospitalaris a Espanya i continuar incorporant a la nostra cartera nous serveis adjacents ampliables a la nostra xarxa actual i futura de centres a Espanya. Amb aquesta adquisició, estem orgullosos de donar la benvinguda a professionals mèdics de gran reputació com el Dr. Joan Autrán, que liderarà l'expansió de la nova línia de serveis en la resta de la xarxa de Affidea a Espanya."

Per part seva, el Dr. Joan Autrán assenyala que “és un autèntic honor poder formar part d'una companyia referent en el seu sector com és Affidea. Anar plegats de la mà d'un grup amb tant de potencial de creixement és una de les principals raons per les quals decidim sumar-nos a aquest projecte ple d'il·lusió i futur. Institut Autran sempre ha buscat l'excel·lència en el camp de l'estètica dental i necessitàvem trobar una companyia que ens assegurés poder garantir aquest nivell de qualitat en tots els centres.
Sens dubte, unir-nos a Affidea ens brinda un suport sòlid per a mantenir el nostre nivell d'excel·lència com clinica exclusiva d'estètica dental. Estem entusiasmats amb les oportunitats que aquest projecte ens ofereix per a un creixement conjunt. Junts  continuarem destacant en el sector i brindant un servei premium a tots els nostres pacients”

Amb aquesta adquisició, Affidea compta amb 44 centres a Espanya, atenent en total a més d'1.000.000 pacients cada any, aconseguint ampliar la seva presència geogràfica en tot el territori nacional, amb una capacitat reforçada en serveis ambulatoris que permetrà a Affidea ser un dels proveïdors d'atenció mèdica preferits per empreses i asseguradores privades de salut. A nivell nacional, Affidea comptarà amb més de 1.460 professionals donant servei en els seus centres.

A nivell europeu, la xarxa de Affidea compta amb 356 centres, treballant amb més de 13.000 professionals i atenent tretze milions de pacients cada any. 

RSM ha realitzat el due diligence financer i actuat com a assessor legal i fiscal de Affidea, mentre que Vasalto ha dut a terme el due diligence laboral.  

Per part seva, Rhombus Global Consulting & Leiva Asociados han estat els assessors del Institut Joan Autran.

Sobre Affidea España:

Affidea Espanya (www.affidea.es) és un proveïdor mèdic líder en diagnòstic per imatge, medicina nuclear i especialitats mèdiques ambulatòries, amb 44 centres en tot el país. Affidea Espanya realitza més de 900.000 exploracions de diagnòstic per imatge cada any, oferint un servei mèdic d'excel·lència a l'avantguarda en l'atenció al pacient. La companyia treballa amb més de 1.100 professionals. Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM), asi com tots els centres amb TC acreditats per la Societat Europea de Radiologia a Europa, en el EuroSafe Imaging Wall of Stars. 

Contacte amb mitjans: Elena Ayuso - 656 321 906 – elena.ayuso@affidea.comÉS_prensa@affidea.com - Laura Terzagui – 650 446 543 laura.terzagui@affidea.com

Sobre Affidea Group

El Grup Affidea (www.affidea.com) és el major proveïdor europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament del càncer. Fundada en 1991, l'empresa compta amb 356 centres mèdics en 15 països i presta serveis avançats de diagnòstic, ambulatoris i de tractament del càncer a més de 12 milions de pacients a l'any. Gràcies als seus elevats estàndards en matèria de seguretat del pacient, Affidea és el proveïdor de serveis d'imatge mèdica més premiat d'Europa. Més de la meitat dels centres guardonats amb 5 estrelles en el Eurosafe Wall of Stars, acreditat per la Societat Europea de Radiologia a Europa, són centres de Affidea. Al juny de 2023, Affidea va ser guardonada amb el Premi al Proveïdor de Diagnòstic de l'Any en els Premis HealthInvestor Awards.