Em puc realitzar un trasplantament capil·lar a l'estiu?


28/08/2021

L'estiu és sinònim de desconnexió, descans i també implica temps lliure que no sempre tenim. Si pateixes alopècia i la caiguda del teu cabell és irreversible, segurament sabràs que la solució més efectiva és que et realitzis un trasplantament capil·lar. Potser, pots aprofitar, ara que et trobes de vacances per a realitzar-te la intervenció perquè és totalment compatible amb els mesos més calorosos de l'any.

Quins són els avantatges de realitzar-te el trasplantament capil·lar a l'estiu?

La intervenció compta amb les mateixes garanties mèdiques que si t'ho realitzes a l'hivern o una altra època de l'any.
A l'estiu el nostre estat anímic està reforçat i afavoreix al procés de recuperació i la nostra autoestima.
És l'època més recomanable ja que aquest període facilita el procés de recuperació i un postoperatori més suportable.
L'empelt capil·lar és una intervenció per a la qual no et concedeixen la baixa mèdica en el treball. En operar-te a l'estiu no has de sol·licitar dies.
Els resultats definitius del trasplantament capil·lar, sigui com sigui l'època de l'any en la qual te'l realitzis, són visibles a l'any de la intervenció. L'avantatge de realitzar-te l'empelt a l'estiu, és que, al següent, tindràs el cabell amb la densitat capil·lar desitjada. A més, el pèl comença a créixer als 3 mesos de la intervenció, per tant, la volta al teu treball coincidirà amb la fase de creixement del teu pèl.

Quines són les cures que haig de seguir si em faig el trasplantament capil·lar a l'estiu?

Evita l'exposició solar: a l'estiu la radiació del sol és molt fort i pot danyar l'empelt capil·lar. Hauràs de tenir molta cura i protegir-te bé sobretot durant les primeres setmanes posteriors a la intervenció. A partir del desè dia hauràs de fer ús de gorra o barret.

Evita el bany en piscina o platja: les substàncies químiques que s'introdueixen en l'aigua de les piscines poden irritar tant la zona donant com receptora del teu cap.

Controla la suor: has de tenir en compte que si s'eleva la teva temperatura corporal i sues en excés podria veure's alterat el procés de cicatrització. És molt important per tant que, evitis realitzar esports que et suposin gran esforç fins a haver passat el primer mes de la intervenció. Finalitzat aquest període pots practicar exercici, però tenint molta precaució protegint la zona intervinguda.