Ompliu aquest formulari i envieu-nos el vostre currículum

Nom i cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Localitat

Missatge

Anexar CV


Mitjançant la nostra pàgina «Treballa amb nosaltres», pot proporcionar-nos voluntàriament informació sobre la seva trajectòria professional per tal de registrar a la base de dades de sol·licitants d'ocupació i obtenir informació sobre possibles llocs de treballs que poden ajustar al seu perfil. Únicament duem a terme el tractament de les dades personals que ens proporciona amb el seu consentiment. Conservarem aquestes dades durant un any, llevat que retiri el seu consentiment abans d'aquesta data o que els revisi i torni a donar-nos el seu consentiment a l'efecte del seu tractament.

IMPORTANT: El consentiment per al tractament de les seves dades és totalment facultatiu, pel que no té obligació de concedir-nos el seu consentiment. Fins i tot si accedeix al tractament de les seves dades, pot procedir a retirar aquest consentiment en qualsevol moment (encara que això no afectarà a l'ús que se li hagi donat a la seva informació personal abans que retiri el consentiment). Recordeu que si no ens concedeix el seu consentiment, o si després el retira, no podrem enviar-li informació sobre possibles treballs que poden ajustar al seu perfil.

Per obtenir més informació sobre com protegim la seva informació personal i com pot exercir els seus drets relatius a la protecció de dades, consulteu el Avís de privacitat de la nostra pàgina web.