INTRODUCCIÓ

Benvingut a la pàgina web Affidea.

Aquesta pàgina web que ha visitat ( “el Lloc”) ha estat desenvolupada per Affidea BV ( “Affidea”, “nosaltres”) i pertany a la mateixa.

TERMES D’ACCEPTACIÓ I APLICACIÓ

Se l’informa que l’accés i ús d’aquesta pàgina està subjecte als següents termes, condicions, i lleis aplicables. A l’accedir i navegar per aquesta pàgina, vostè accepta aquestes condicions d’ús sense limitació ni cap restricció, tant si accedeix com a convidat o com a usuari registrat. Per tant, es prega no utilitzi aquest lloc web a menys que accepti plenament les següents condicions.

Reservat el dret a suspendre o fer modificacions parcials o totals tant a la pàgina com en les seves Condicions d’ús. Recordeu que podrem realitzar els canvis en la pàgina que estimem oportuns, sense previ avís, en qualsevol moment. Per tant, hem de sol·licitar-li que, la propera vegada que visiti aquest lloc web, revisi aquestes condicions d’ús de nou i prengui nota de les modificacions que hagin pogut realitzar-se. Tingueu en compte també que, a l’utilitzar la pàgina amb posterioritat a la publicació de qualsevol canvi en aquestes condicions d’ús, es considerarà que vostè ha acceptat aquests canvis, els hagi revisat o no.

Algunes àrees de la pàgina poden presentar regles addicionals, directrius, acords de llicència, acords d’usuari o altres termes i condicions aplicades al seu accés o ús d’aquesta àrea de la pàgina. Si hi ha algun conflicte o incongruència en relació a les condicions d’ús, normes, directrius, acords de llicència, acords amb l’usuari o altres termes i condicions d’una àrea específica de la pàgina, això últim tindrà prioritat respecte al seu accés i ús d’aquesta àrea de la pàgina.

Recordeu que l’accés a algunes parts de la pàgina o, en ocasions a la pàgina íntegrament, pot estar restringit a usuaris ja registrats. Altres termes i condicions s’aplicaran a aquests usuaris registrats, als quals se’ls sol·licitarà l’acceptació d’aquests amb anterioritat al registre.

PRIVACITAT

Affidea es preocupa per la seva privacitat i ha desenvolupat l’Avís de Privadesa de Dades de la pàgina web per informar-lo de forma completa sobre tot tipus d’usos de la informació personal que recollim a través de la pàgina. Per a més informació, consulteu l’Avís de Privadesa de Dades de la pàgina web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Totes les marques comercials, així com altres elements i materials incorporats o accessibles a través de la pàgina, incloses fotografies, imatges, gràfics, exemples, logotips, icones de botó, clip d’àudio, clip de vídeo, programari, així com la compilació, col·lecció, organització i muntatge, incloent el “look and feel” de la pàgina, són propietat exclusiva de Affidea (endavant, “materials de la pàgina web”). Tots els drets de propietat intel·lectual de Affidea relacionats amb els materials de la pàgina web estan reservats i protegits per la legislació dels Països Baixos i altres lleis de copyright internacionals.

Els materials de la pàgina web només es poden utilitzar per navegar en el curs ordinari de fins personals o per a la compra dels productes i / o serveis oferts a través d’aquesta. Els permisos per a l’ús dels materials del lloc web es concedeixen exclusivament si es compleixen les següents condicions: (i) el lloc web s’utilitza únicament per a fins personals i no d’explotació comercial; (Ii) la nota de drets d’autor corresponent es mostra en totes les còpies digitals o d’un altre tipus en el seu cas; (Iii) tots els materials del lloc web s’utilitzaran només en el context apropiat i en conjunció amb el text acompanyant / il·lustració. No obstant això, cap dret, títol, o interès en qualsevol dels materials del lloc web serà atorgat o transferit a vostè basat en usos autoritzats dels materials del lloc web.

Més enllà de l’ús permès del lloc descrit anteriorment, no està permès- en particular, però no exclusivament per a propòsits públics o comercials – distribuir, modificar, transmetre, reutilitzar, reenviar, copiar, reproduir, extreure, reutilitzar, publicar, descarregar, mostrar, explotar per qualsevol mitjà o utilitzar el contingut de la pàgina, incloent tots els materials de la pàgina web, sense la prèvia autorització per escrit de Affidea. També ha d’assumir que tot el que veu o llegeix a la pàgina té copyright llevat que s’indiqui el contrari, i no podrà ser utilitzat llevat que en les Condicions d’Ús o en el text de la pàgina es disposi el contrari.

CONFIANÇA EN LA INFORMACIÓ

El nostre objectiu és garantir que la informació publicada al Lloc Web sigui exacta i es correspongui amb el coneixement i la pràctica actual. No obstant això, el coneixement i la pràctica mèdica està en constant evolució, i els casos individuals poden requerir un assessorament específic que no pot ser abordat a través de la pàgina web. D’acord amb això, es proporciona aquesta pàgina web únicament amb fins informatius. No es pretén substituir l’assessorament mèdic amb un professional sanitari degudament qualificat.

No podem garantir que la informació proporcionada a través d’aquest Lloc web satisfaci les seves exigències mèdiques. L’exactitud de la informació que figura a la pàgina no està garantida i està subjecta a canvis i, per tant, Affidea no acceptarà cap responsabilitat per pèrdua, dany, o despesa incorregut en l’ús de la informació proporcionada.

Part de la pàgina pot contenir publicitat i patrocini. Els anunciants i patrocinadors són responsables de garantir que el material remès per a la seva inclusió en la pàgina compleix amb la legislació nacional i internacional. Affidea no es farà responsable de l’error o inexactitud en el material publicitari.

ÚS ACCEPTABLE DE LA PÀGINA

Affidea no tolerarà cap ús de la pàgina que danyi o que pugui danyar la seva reputació, disponibilitat, o integritat, o que provoqui o amenaci amb fer-nos incórrer en responsabilitats legals, fiscals i reglamentàries.

Per això, se li demana respecte en l’ús del nostre lloc web, i la seva no utilització per a cap propòsit il·legal, que pugui infringir o violar drets o causar danys. També se li sol·licita el compliment dels avisos, polítiques i termes imposats per tercers a els llocs web, productes, o serveis s’accedeix a través de la pàgina.

Vostè es compromet a no utilitzar la pàgina o permetre que s’utilitzi:

  1. per obtenir accés no autoritzat a la pàgina, el servidor en el qual s’emmagatzema el Lloc web, o qualsevol servidor, ordinador o base de dades connectada amb el mateix.
  2. posar en perill o perjudicar el funcionament, qualitat o integritat del lloc web, o el funcionament, qualitat o integritat de qualsevol xarxa de telecomunicacions.
  3. per explotar o recopilar informació sobre altres, incloent adreces de correu electrònic, sense el seu consentiment; per a qualsevol propòsit comercial que inclogui qualsevol operació de comercialització directa, enquestes, concursos o esquemes piramidals, ni per participar o fer que altres participin en l’enviament de cartes en cadena, correu brossa, spam, missatges duplicats o no sol·licitats, material publicitari o promocional.
  4. Per distribuir, baixar, pujar, o transmetre qualsevol material que contingui virus, troians, cucs o qualsevol altre programa nociu o perjudicial.
  5. Per atacar el Lloc web a través d’un atac de denegació de servei o contrari als termes i condicions de qualsevol proveïdor de serveis d’Internet que pugui utilitzar.

ENLLAÇOS A AQUEST LLOC

Affidea, en general, accepta els links al Lloc web des d’altres webs autoritzades. Pot citar el contingut del lloc web només si subratlla la font i propietari del contingut com “Affidea BV” i proporciona un vincle directe a ell.

Qualsevol enllaç a la web des d’un altre lloc web ha de ser presentat de manera que la visualització del lloc no es vegi afectada pels “frame” o tècniques similars que perjudiquin l’experiència de l’usuari visitant. Tot i això, ens reservem tots els drets per rebutjar el consentiment a aquests enllaços o usos sense aportar raons, així com per a prendre accions legals basades en l’incompliment d’aquestes condicions d’ús. S’informa que Affidea no ha revisat cap dels llocs web de tercers que continguin enllaços a aquest lloc web, i no es responsabilitza del contingut d’aquestes pàgines.

ENLLAÇOS A ALTRES LLOCS

Els enllaços a llocs de tercers poden ser proporcionats en interès o comoditat dels visitants d’aquest Lloc web. Farem tot el possible per informar -quan abandoni aquest Lloc web- que les condicions d’ús i la política de privacitat del lloc web de tercers pot ser diferent. No obstant això, Affidea no accepta cap responsabilitat per enllaços des de la seva pàgina web a altres, ni es fa responsable de l’exactitud o legalitat del contingut d’aquests. No s’assumeix cap responsabilitat derivada d’un incompliment o omissió en les polítiques de privacitat de tercers.

CONSEQÜÈNCIES

En cas de produir violació de qualsevol dels termes i condicions continguts en aquestes condicions d’ús, podrem prendre immediatament les mesures correctives oportunes, entre les quals s’inclou evitar l’ús dels serveis oferts per Affidea i l’eliminació de qualsevol informació, dada o contingut inclòs per vostè en el Lloc web o els Llocs afiliats sense previ avís i en qualsevol moment. Si hem estat afectats per la seva violació, és possible que instem el rescabalament dels danys causats.

TERMES D’ÚS

L’usuari accepta que Affidea pot, discrecionalment, en qualsevol moment, cancel·lar o limitar el seu accés o ús del lloc web o qualsevol dels seus continguts. Affidea pot cancel·lar o limitar el seu accés o ús del lloc web si determina que vostè ha infringit els drets d’autor o altres drets de tercers. L’usuari accepta que Affidea no serà responsable de cap restricció o limitació en l’accés o ús del lloc web o de qualsevol dels seus continguts.

RESPONSABILITATS DE GARANTIES

LA INFORMACIÓ, PRODUCTES I SERVEIS OFERTS EN EL LLOC WEB SÓN “TAL COM ESTAN, ON ESTAN” SENSE GARANTIA EXPRESSA O IMPLÍCITES DE CAP TIPUS RESPECTE DE L’EXACTITUD, CONTINGUT, INTEGRITAT, FIABILITAT, operabilitat O LEGALITAT DELS CONTINGUTS D’AQUEST. A MÉS, EL PROPIETARI DE LA WEB I ELS SEUS FILIALS DECLINEN COMPLETAMENT LES REPRESENTACIONS O GARANTIES DE SATISFACCIÓ DE LES NORMATIVES DE GOVERN QUE REQUEREIXEN DIVULGACIÓ D’INFORMACIÓ SOBRE DISPOSITIUS MÈDICS, MEDICAMENTS AMB RECEPTA O PRODUCTES SANITARIS. LES GARANTIES DELS ASSEGURATS AMB RELACIÓ A QUALSEVOL PRODUCTE DESCRIT EN EL LLOC WEB ESTARAN LIMITADES A les GARANTIES proporcionades EN ELS DOCUMENTS DE VENDA D’AQUEST PRODUCTE I LA RESTA DE RESTRICCIÓ INCLOSES EN ELS MATEIXOS.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

L’ÚS D’AQUEST LLOC, DE LES WEBS D’ENLLAÇ A TRAVÉS D’AQUEST LLOC, I TOT EL MATERIAL DISPONIBLE EN AQUEST LLOC WEB ESTÀ SOTA LA SEVA COMPLETA RESPONSABILITAT. EN CAP CAS AFFIDEA COM PROPIETARI DE LA WEB O ELS SEUS AGENTS, AFILIATS, SOCIS O LLICENCIATARIS (COL·LECTIVAMENT, “AFILIATS”) SERAN RESPONSABLES DELS DANYS DIRECTES, ESPECIALS, INDIRECTES, CONSEQÜENTS, PUNITIUS O QUALSEVOL ALTRE TIPUS DE DANY RESULTANT DE LA PÈRDUA RELACIONADA AMB L’ÚS DEL LLOC WEB O DEL SEU CONTINGUT, INDEPENDENTMENT DEL TIPUS DE RECLAMACIÓ O LA NATURA DE LA CAUSA D’ACCIÓ, ENCARA QUE EL PROPIETARI DE LA WEB HA ESTAT ADVERTIT DE LA POSSIBILITAT DE TAL DANY O PÈRDUA. CAP DELS PROPIETARIS O AFILIATS DEL LLOC WEB SERAN RESPONSABLES DE LA PÈRDUA DE BENEFICIS, INGRESSOS, DADES, O PÈRDUES FINANCERES ASSOCIADES AMB L’ÚS DEL LLOC WEB O MATERIALS CONTINGUTS EN EL MATEIX. EN CAS D’EXISTIR EXCLUSIONS O LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT DISPOSADES PER LLEI, LA RESPONSABILITAT LIMITARÀ SEGONS EL PREVIST EN LA MATEIXA. QUALSEVOL LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT EN RELACIÓ AMB ELS PRODUCTES DESCRITS pel lloc web ESTARÀ LIMITADA A les GARANTIES PREVISTES EN ELS DOCUMENTS DE VENDA D’AQUEST PRODUCTE I QUALSEVOL LIMITACIÓ INCLOSA EN ELS MATEIXOS.

VALIDESA I APLICACIÓ DE L’CLAUSULAT

El desistiment per part de Affidea a l’exercici de qualsevol dret relatiu o derivat d’aquestes condicions d’ús no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició. Si alguna disposició d’aquests termes és il·legal, nul·la o per qualsevol raó inaplicable, aquesta disposició es considerarà exclosa d’aquests termes i no afectarà la validesa i aplicabilitat de les disposicions restants.

FUR

Aquestes condicions d’ús, totes les reclamacions relacionades amb el Lloc web, el seu ús, i els materials d’accés a través del mateix, es regeixen per la legislació d’Holanda.

Clàusula informativa per al formulari “Demani la seva cita”

En compliment del Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades i la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, el responsable del tractament, AFFIDEA Q DIAGNÒSTICA, amb domicili en carrer Recondo s / n (Estació de ferrocarril) 47007 de Valladolid; NIF G-47219142; Telèfon: 983.216.120; i dada de contacte del DPD dpo_spain@affidea.com l’informa del tractament de les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva cita.

La base jurídica del tractament de les dades és el consentiment de l’usuari i si no facilita les dades no es podrà gestionar la seva cita. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació i no se sol·liciti la seva supressió i, en qualsevol cas, en compliment de terminis legals de prescripció que li siguin aplicables.

Les dades es conservaran durant dos anys.

Les dades es cediran a l’entitat titular del Centre en què ha sol·licitat cita amb l’única finalitat de gestionar-la i no es realitzaran transferències internacionals, llevat obligació legal.

L’interessat pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, davant el Responsable, dirigint-se per escrit a l’adreça abans adjuntant còpia del DNI o un altre document identificatiu. Així mateix, podrà en qualsevol moment, retirar el consentiment prestat dirigint-se a l’adreça dalt indicada, així com reclamar davant l’Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.agpd.es).

Clàusula informativa per al formulari “Treballa amb nosaltres”

En compliment del Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades i la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, el responsable del tractament, AFFIDEA Q DIAGNÒSTICA, amb domicili en carrer Recondo s / n (Estació de ferrocarril) 47007 de Valladolid; NIF G-47219142; Telèfon: 983 216 120 i dada de contacte del DPD dpo_spain@affidea.com l’informa del tractament de les seves dades amb la finalitat de recopilar currículum vitae de sol·licitants d’ocupació per a la gestió dels processos de selecció que puguin habilitar-se en el Grup.

La base jurídica del tractament de les dades és el consentiment de l’usuari i si no els facilita no podrà participar en els processos de selecció. Les dades es conservaran durant dos anys.

No se cediran les dades ni s’efectuaran transferències internacionals, llevat obligació legal.

L’interessat pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, davant el Responsable, dirigint-se per escrit a l’adreça indicada anteriorment, adjuntant còpia del DNI o un altre document identificatiu. Així mateix, podrà en qualsevol moment, retirar el consentiment prestat dirigint-se a l’adreça dalt indicada, així com reclamar davant l’Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.agpd.es).