DESCRIPCIÓ

La mamografia digital és un sistema en què la pel·lícula de raigs X és substituïda per detectors en estat sòlid que transformen els raigs X en senyals elèctrics. Els senyals elèctrics s’utilitzen per produir imatges de les mames que poden visualitzar-se en una pantalla d’ordinador o impreses en una pel·lícula especial similar a les mamografies convencionals. Des del punt de vista del pacient, tenir una mamografia digital és essencialment el mateix que tenir una mamografia convencional de pantalla-pel·lícula.

Els sistemes de detecció assistida per ordinador (DAC) utilitzen una imatge mamogràfica digitalitzada que es pot obtenir tant d’una mamografia convencional de pel·lícula com d’una de digital.

PREPARACIÓ PER A LA PROVA
  • No es necessiten dietes ni medicaments preparatoris. No programeu la vostra mamografia per la setmana anterior a la menstruació si normalment teniu les mames sensibles durant aquest temps. El millor moment per a realitzar una mamografia és una setmana després de la menstruació. Informeu sempre el vostre metge si existeix la possibilitat que estigueu embarassades.

    El metge us orientarà sobre la preparació prèvia a l’exploració.

CENTRES AMB MAMOGRAFIA
ALTRES PROVES

Demaneu hora aquí

Sol·liciteu una visita de manera ràpida

Seleccioneu el centre més proper

I ompliu el formulari de contacte

DEMANAR HORA

El racó del pacient

Teniu algun dubte?

Preguntes més freqüents

No dubteu a consultar-nos

VEURE