Mesoteràpia facial amb vitamines


Descripció del servei


El rejoveniment facial i corporal no té per què ser agressiu o invasiu, quan es compta amb l'última tecnologia, és per això que has de provar la mesoteràpia facial amb vitamines. Per a aconseguir una pell fresca i saludable, ha de començar-se amb hàbits saludables, començant per una dieta sana. Però a més és necessari aplicar un tractament amb vitamines perquè el canvi sigui realment espectacular.

En Affidea realitzem els millors tractaments per a la cura i frescor de la pell.


Major lluminositat a la teva pell


Un dels tractaments mèdics que més realitzem, és la mesoteràpia. Encara que sol conèixer-se més com el tractament utilitzat per a eliminar la cel·lulitis i baixar de pes, té més aplicacions. Com la mesoteràpia facial amb vitamines, que s'ha convertit en el tractament estrella de rejoveniment del rostre. Si el teu rostre ha perdut lluentor, to i llueix apagada, aquest tractament farà que torni el temps enrere.

La mesoteràpia facial és una tècnica pràcticament indolora. Existeixen diferents tipus de mesoteràpia per al rostre, on s'apliquen microinjeccions. Poden ser medicaments, aminoàcids o minerals, o com en aquest cas, vitamines. Un dels principals objectius és retardar l'envelliment de la pell, oferint resultats a simple vista i de manera ràpida.

No has de gastar massa per a revitalitzar la pell del teu rostre, coll, escot o mans. Tampoc has de sotmetre't a tractaments que poden posar en risc la teva salut. La mesoteràpia facial amb vitamines és totalment segura, amb beneficis, i totalment assequible.


En què consisteix


Es tracta d'un tractament mèdic de microinjecció de vitamines i altres principis actius en el rostre. Per a això es treballa a una profunditat de 4 mm, perquè els nutrients arribin just on es necessita. La finalitat és millorar la textura de la pell de la cara i al mateix temps, evitar i tractar l'envelliment.

És una manera molt pràctica, senzilla i efectiva d'obtenir una pell lluminosa, hidratada i llisa. Una altra dels seus avantatges és que és mínimament invasiu, per la qual cosa podràs reprendre les teves activitats quotidianes després de realitzar-ho. És pràcticament indolor.

En el tractament de mesoteràpia amb vitamines es combinen diferents actius. Aquests actius són aplicats per infiltració o microinjecció en les capes superficials de la pell. Pot tractar-se de combinacions d'oligoelements, pèptids, àcid hialurònic i vitamines, per exemple. Tots aquests elements i nutrients s'encarreguen d'oxigenar la pell, així com de vascularizar la zona.

D'aquesta manera s'afavoreix la producció de col·lagen i, per tant, que existeixi major joventut en la pell. Com a resultat, el rostre resulta revitalitzat, amb adequada hidratació i fins i tot tersura. Per això, la mesoteràpia facial amb vitamines està especialment indicada per a pells que llueixen “apagades”. Això és, com a resultat de l'estrès, falta de somni, fins i tot per exposar-se de manera contínua o prolongada als raigs UVA. Llueix una pell revitalitzada i tonificada gairebé a l'instant.


Resultats


Aquests són alguns resultats visibles de la mesoteràpia facial amb vitamines:

  • Hidratació profunda de la pell. Aquesta qualitat és visible, així com un efecte tensor que es percep des de l'inici

  • Reducció de rojors i rugositats. Si presentes aquest problema, notaràs que es redueixen! Al mateix temps, les línies d'expressió són més suaus

  • Efecte antioxidant i una reestructuració de la dermis. En el cas que ja presentis petites arrugues, s'atenuaran. I si encara no les tens, senzillament es prevenen.

  • Bioestimulación en la teva pell. En aplicar les microinjeccions es produeix una bioestimulación en reactivar les funcions naturals de la pell.

  • Pell jove en només dos dies. La pell se sent elàstica, ferma i lluminosa i els resultats s'aprecien en un parell de dies. Així que només has d'invertir uns minuts del teu temps, utilitzem anestèsia local i no requeriràs d'hospitalització.

  • Tractament integral. Mitjançant la mesoteràpia facial amb vitamines no sols la teva pell es veurà més jove i radiant. També és un tractament excel·lent per a tractar acne, pigues, cicatrius i, en uns certs casos, psoriasis, porus dilatats. Millora el color de la teva pell.


Quan puc realitzar-me el tractament?


Qualsevol moment és bo i a partir dels quaranta anys, que és quan fan la seva aparició arrugues, taques, falta de to és ideal. No obstant això, si presentes algun problema de la pell que pot corregir-se mitjançant la mesoteràpia facial, contacta'ns. A l'ésser un tractament no invasiu, fins i tot si tens menys de 30 anys pots recórrer a aquesta opció. Tot dependrà de com estigui la teva pell i el tipus de problemes que tinguis, la qual cosa resoldran els nostres experts en medicina estètica a Madrid.


Avantatges


L'alimentació adequada i els tractaments facials, ajuden, però no seria millor un còctel de vitamines directe? Sí, aquí just on la pell més ho necessita. Aquest còctel de minerals, vitamines i aminoàcids serveixen per a frenar l'envelliment i l'oxidació. Però a més s'encarreguen que s'estimuli la producció de col·lagen i elastina. El resultat? Una pell fresca, jove, és com retrocedir el rellotge!


Cada quant es recomana?


Això dependrà de cada cas en particular, però en general poden ser 5 sessions, 1 a la setmana durant 5 setmanes. A partir d'aquí i dels resultats, pots tornar a repetir als 6 mesos, per exemple. Notaràs els resultats des de l'inici, però sobretot dues setmanes després d'haver-te realitzat el tractament.

Un altre avantatge addicional de la mesoteràpia facial: pots reprendre la teva rutina normal després del tractament. L'únic efecte secundari és la possibilitat de punxar un capil·lar durant la seva realització. Com a resultat, es presentaria un hematoma petit o una rojor en la pell, però durarà menys de 48 hores, fins i tot un dia. Si estàs embarassada, lactando o ets hipersensible a algun dels components, no és aconsellable aquest tractament. Consulta-ho sempre amb els nostres especialistes.

Centres amb aquest servei