Liposucció


Descripció del servei

La liposucció o lipoescultura és una intervenció quirúrgica mitjançant la qual s'extreu greix acumulat en diferents zones del cos: papada, braços, mames, abdomen, natges, malucs, cuixes, genolls o turmells. 

És una tècnica per a modelar el cos mitjançant l'eliminació del teixit adipós sobrant. 

La intervenció de liposucció es realitza sota anestèsia local, epidural o general, segons els casos, i consisteix en la introducció en el teixit adipós d'una cànula o xeringa especial connectades a una màquina de buit que aspira el greix de la zona tractada. 

Els candidats ideals per a sotmetre's a una liposucció són aquells que gaudeixen de bona salut, presenten un pes proporcional i evidencien acumulació localitzada de greix. També és important de cara a obtenir un bon resultats estètic que la pell sigui ferma i elàstica, perquè en cas contrari no s'adaptarà al nou contorn i quedaran penjolls que després caldrà corregir amb una intervenció de cirurgia plàstica. 

El greix que s'aspira no es torna a reproduir, però s'ha de mantenir un pes estable i associar un exercici físic adequat perquè el resultat sigui permanent.

Centres amb aquest servei