Lífting facial


Descripció del servei

El lífting o estirament facial és un tractament quirúrgic que serveix per a retirar l'excés de pell en el rostre i coll i tibar els seus músculs, eliminant així els signes de flaccidesa i millorant el to i lluentor en el rostre.

Aquesta intervenció està especialment indicada per a dones a partir dels 45 anys que desitgen un tractament efectiu i durador de rejoveniment facial per a retornar al seu rostre la vitalitat perduda amb el pas dels anys. Així, s'aconsegueix el rejoveniment en retirar-se l'excés de greix i pell, reposicionant les estructures múscul-aponeuròtiques de la cara i del coll.

En primer lloc s'ha de realitzar un minuciós estudi preoperatori per a valorar la idoneïtat de la intervenció i concretar com serà la cirurgia. L'operació es realitza mitjançant anestèsia local i sedació.

A pesar que el lífting facial és una de les cirurgies facials més complexes, es realitza de manera habitual sense tot just riscos ni efectes secundaris, i s'aconsegueixen uns espectaculars resultats naturals sense cicatrius visibles.

Centres amb aquest servei