Làser díode corporalLaser díode SAPPHIRE LS-1200


El pèl és la conseqüència d'una multiplicació cel·lular anomenada mitosi. La pressió cap amunt dels queratinòcits és el que empeny la tija del pèl cap amunt. Aquesta fase de creixement es diu anàgena. En un moment determinat es frena aquesta fase de creixement i el pèl entra en una fase anomenada catágena, que és la fase d'inici de caiguda del pèl. A partir d'aquest punt, el pèl es desprendrà en qualsevol moment, cridant a aquesta fase telógena.
La depilació permanent és possible mitjançant la paralització de la multiplicació cel·lular a través de l'escalfament del pèl per sobre dels 60 graus, temperatura que farà que degenerin aquestes cèl·lules.


El nostre Làser Díode Sapphire LS1200


El LASER SHAPPIRE LS- 1200 té un sistema de refrigeració que permet realitzar el tractament de depilació amb una sensació agradable, a causa dels rangs de temperatura en els quals ens permet treballar.
Amb aquest sistema aconseguim reduir el dolor sensiblement en cada sessió.

Amb LASER SAPPHIRE LS-1200 podem depilar a qualsevol tipus de pell, des de pells del tipus I fins a pells del tipus VI. Amb el nostre làser díode també podem prendre el sol durant el tractament.

El temps dependrà de la zona a tractar, variant des d'un marge que oscil·la des de 5min fins a uns 60min.

Hem de tenir en compte:


Contraindicacions relatives:Risc de cicatrització queloidea
Embaràs i lactància.
Antecedents d'herpes.


Contraindicacions absolutes:


Fotosensibilitat per malaltia o fàrmacs.
Casos de febre o infecció aguda.

Inflamació de la pell, càncer, epilèpsia, ús de l'herba de sant juan, ús d'isotretinoïna com Roacután o tretinoína, ús de qualsevol medicació tòpica.