Fils tensors


Descripció del servei

En un moment determinat de la vida, comença a notar-se la flaccidesa en el rostre, un signe d'envelliment. La pell perd fermesa i elasticitat, presentant-se arrugues i un aspecte trist en el rostre. Això és notori en les zones dels ulls, del coll i de les galtes. Si no desitges sotmetre't a una cirurgia pel risc que entranya o perquè no et sembla una opció, hi ha una altra alternativa. Es tracta dels fils tensors o també anomenats “lífting facial sense cirurgia”. I per descomptat, és un tractament que tenim disponible en Affidea.


Què són els fils tensors


Es tracta d'un mètode de rejoveniment facial que no és intrusiu i pràcticament indolor. Els resultats són apreciables des de l'inici i es basa en el principi d'inserir fils per sota de la pell per a tibar-la. Per a això s'utilitza una agulla guia i els coneixements del professional sanitari qualificat per a això. No és una tècnica que requereixi de llarg repòs ni de cures especials posteriors, tampoc d'hospitalització.

Els fils tensors estan fabricats amb un compost anomenat polidioxanona o PDO, biocompatible i es reabsorbeix en el cos. La PDO s'utilitza també en cirurgies cardíaques i en una altra mena de sutures.


Em convé realitzar-me un lífting facial sense cirurgia?


Si ets una persona que no desitja sotmetre's a un lífting quirúrgic, però sí que desitja retardar l'envelliment prova amb els fils tensors. Són un tractament excel·lent sobretot per a la franja d'edat entre els 35 a 55 anys. Sol·licita avui mateix, una cita en la nostra clínica per a una avaluació personalitzada.


Avantatges dels fils tensors sense cirurgia en Affidea

  • Els resultats s'aprecien immediatament, apreciant-se un rejoveniment facial

  • Els resultats s'aprecien immediatament, apreciant-se un rejoveniment facial

  • La recuperació és ràpida i no es requereix d'hospitalització

  • No són visibles, ni deixen marques ni cicatrius

  • No hi ha una alteració inadequada en les expressions facials

  • S'apliquen en una hora o menys

  • Es pot repetir la seva aplicació (tal vegada a l'any, o poc més) i ofereix resultats naturals

Encara que poguessin aparèixer petits blaus, desapareixen aviat. Quant a les restriccions, és preferible que no s'apliquin en la lactància, embaràs, diabetis. Així com malalties autoimmunes o problemes vasculars.

Centres amb aquest servei