Àcid Hialurònic


Descripció del servei

Conservar una pell fresca, ferma i amb menys línies d'expressió, és l'objectiu de moltes persones. Quan les cremes i altres solucions tòpiques no són suficients, és necessari tornar-se a altres solucions. És aquí on l'aplicació de farciments amb àcid hialurònic cobra especial importància. El millor de tot és que és un procediment senzill i que està totalment al teu abast per a recuperar la lluminositat de la teva pell i joventut.


Què és l'àcid hialurònicL'àcid hialurònic és un polisacàrid que es troba en el nostre organisme de manera natural. Està en l'epidermis, en els cartílags, en els ulls, en el teixit connectiu, entre altres. Té la qualitat principal d'atreure i retenir l'aigua, gràcies a la qual cosa aquests teixits mantenen la seva funcionalitat. No obstant això, l'àcid hialurònic va disminuint conforme a l'edat, la qual cosa es nota en la pell i articulacions.

Això és visible en una pell flàccida, menys ferma, elàstica i hidratada, en les línies d'expressió. Quant a les articulacions, la falta d'àcid hialurònic ocasiona rigidesa i dolor. És important destacar que al voltant dels 50 anys, existeix en l'organisme únicament la meitat d'àcid hialurònic. L'aplicació d'àcid hialurònic s'utilitza actualment en medicina regenerativa i traumatològica. Però també en cosmètica i medicina estètica, obtenint resultats summament afavoridors.


Com s'aplica l'àcid hialurònic


Encara que existeix àcid hialurònic en forma líquida i d'aplicació tòpica, els seus efectes no són tan duradors ni visibles. És preferible el que ve en presentació en forma de gel i és injectable en les zones a tractar. Existeixen dos tipus d'àcid hialurònic, el reticulat amb durada de 6 a 9 mesos, i el no reticulat. Aquest és líquid i té una menor durada, d'uns 3 mesos aproximadament.

Hi ha factors de risc entre les persones que presenten símptomes de malalties al·lèrgiques. Però també si hi ha una exposició a substàncies químiques, ser fumador actiu o passiu, infeccions respiratòries virals. Altres més tenen a veure amb l'exercici, ingesta d'uns certs medicaments i fins i tot els estats d'ànim.


Tipus de farciments amb àcid hialurònic en Affidea

  • Codi de barres: Es refereix a la formació d'arrugues verticals situades en la zona superior del llavi. Més que la sola utilització de bótox, convé aplicar un farciment d'àcid hialurònic. D'aquesta manera la pell situada entre llavi superior i nas es notarà llisa, lliure de solcs. A més de que es recuperarà la definició de la vora labial.

  • Perfilat de llavis: En el cas de llavis fins o que no tenen el contorn desitjat, l'àcid hialurònic és un gran aliat. Per a això es fa un estudi detallat, s'injecta aquesta substància i el resultat és increïble. Un major gruix, millor definició del contorn labial, comissures aixecades, simetria i hidratació.

  • Arrugues en el front: L'àcid hialurònic té la qualitat de “emplenar” on fa falta, així es tracti de capes profundes de la pell. En el cas d'arrugues per expressió en el front, aquestes disminueixen enormement i queda una superfície llisa i suau. I tot això gràcies a les propietats hidratants de l'àcid hialurònic

  • Línies d'amargor o de marioneta: Són aquelles que es formen als costats de la comissura dels llavis, en forma de línies descendents. Aquestes línies es localitzen a banda i banda de la barbeta i donen un aspecte revellit. I per descomptat, també es corregeixen amb l'aplicació d'àcid hialurònic.

  • Solcs nasogenianos: Es refereix a les arrugues que es formen des de la punta del nas i descendeixen de manera obliqua fins a la boca. Hi ha una pèrdua de to muscular i és un signe d'expressió que ocorre amb l'edat.

Centres amb aquest servei