Otorrinolaringologia


Descripció del servei

En el servei d'otorrinolaringologia oferim una valoració i tractament especialitzat de les alteracions i malalties de cap i coll. Entre elles:

  • Audició, sorolls en les oïdes, otitis, etc.

  • Vertígens o marejos

  • Respiració dificultosa pel nas, pòlips nasals, cornetes inferiors, rinitis

  • Amigdalitis, faringitis que no milloren amb el tractament del seu metge de capçalera

  • ORL infantil: Vegetacions, Otitis a repetició, angines.

  • Roncs o Apnea del son

  • Veu, cures i correcció d'alteracions (cantants, professors )

  • Tumors de coll i tiroide (masses-embalums en coll)

  • Igualment podem donar solució a altres aspectes no necessàriament patològics que milloraran la seva qualitat de vida:

RINOPLÀSTIA- CIRURGIA CORRECTORA DE LA FORMA DEL NAS


El nostre nas, a més de complir una funció indispensable en la respiració, la parla, entre altres, és el centre de la nostra cara, i per tant, compleix una funció social i estètica molt important en la nostra presentació.

Per mitjà de les tècniques quirúrgiques més avançades, la cirurgia d'otorrinolaringologia corregirà les alteracions de la forma del teu nas prioritzant el perfecte funcionament i salut d'aquesta, en combinació amb procediments quirúrgics ORL.


ORELLES GRANS I/O PROMINENTS

Al costat de la funció auditiva, la forma de les orelles fa part de la nostra cara i repercuteix socialment en la nostra autoestima i seguretat personal. En el servei de ORL es valoraran els dos aspectes donant solució a les deformitats de les orelles amb procediments quirúrgics que varien des d'ambulatoris a uns altres més complexos, depenent del cas, sempre guardant un resultat estètic discret i funcional.


Mai és tard per a realitzar una otoplàstia (o cirurgia de les orelles), no obstant això, fer-ho a primerenca edat facilita l'adaptació del nen i la seva autoimatge a l'entorn social.

També comptem amb la tecnologia de la radiofreqüència, amb la qual donem solució ambulatòria i ràpida a problemes com:

RONC NOCTURN I APNEA DEL SON

El ronc nocturn, a més de ser un problema familiar real, pot arribar a perjudicar la seva salut cardiovascular en estar associat a malalties com la hipertensió arterial, cardiopaties, entre altres.


A més l'acompliment laboral i social es deteriora al no aconseguir un somni reparador, causant somni excessiu de dia, maldecaps, falta de concentració, etc. En els casos més severs es compromet la vida en arribar a afectar la conducció.


Comptem amb la tecnologia de radiofreqüència, que permet donar un tractament segur, sense cirurgia, ambulatori i amb un mínim de molèsties en els casos adequats. En tan sols 30 minuts està realitzada la intervenció i el pacient pot anar-se a casa. Una valoració ORL completa ho guiarà en la solució específica per a solucionar aquest problema.

REDUCCIÓ D'AMÍGDALES EN NENS


En algunes circumstàncies indicades, els nostres nens requereixen una amigdalectomia (o cirurgia d'angines), els qui compleixen una funció e defensa en la gola.

Existeixen tècniques quirúrgiques clàssiques que s'utilitzen per a aquesta cirurgia, però també tenim a disposició la radiofreqüència d'amígdales, que segons estudis clínics aconsegueix un èxit en aquest procediment en aconseguir temperatures tissulars més baixes que amb el làser o el electrocauterio, amb un menor mal tèrmic tissular, la qual cosa ocasiona menys dolor postoperatori que la electrodisección.

Centres amb aquest servei
Patologies de l'audició
Rinoplàstia