Neurofisiologia


Descripció del servei

El nostre servei de Neurofisiologia en la clínica s'especialitza en l'avaluació i diagnòstic de trastorns neurològics a través d'avançades proves i estudis neurofisiològics. Comptem amb un equip d'especialistes altament capacitats que empren tecnologies d'avantguarda per a analitzar l'activitat elèctrica del sistema nerviós central i perifèric.

Des d'electroencefalogrames (EEG) fins a estudis de conducció nerviosa i electromiografies, el nostre servei de Neurofisiologia proporciona eines crucials per a comprendre el funcionament del sistema nerviós. Aquestes proves són fonamentals per a diagnosticar i abordar afeccions com a epilèpsia, neuropaties, trastorns del son i altres problemes neurològics.

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i personalitzat, adaptant les nostres proves a les necessitats individuals de cada pacient. El nostre equip s'esforça per brindar un entorn còmode i compassiu durant els procediments, assegurant que els pacients se sentin tranquils i comprenguin el procés.

La precisió diagnòstica és essencial en la nostra pràctica de Neurofisiologia, recolzada per tecnologia d'última generació i l'experiència dels nostres professionals. Treballem en estreta col·laboració amb altres especialistes mèdics per a proporcionar informació valuosa que guiï la planificació del tractament i millori la qualitat de vida dels nostres pacients.

Els nostres serveis
Centres amb aquest servei
Proves del somni