Dermatologia


Descripció del servei

La dermatologia és una especialitat mèdic-quirúrgica que s'ocupa del coneixement de la pell humana i de les malalties que primitiva o secundàriament l'afecten, així com dels mètodes per a la prevenció de les mateixes i per a la preservació o la recuperació de la normalitat cutània.

En la nostra pràctica de dermatologia general, abordem una àmplia gamma de condicions cutànies, des de psoriasis, alopècies i malalties de les ungles fins a dermatitis seborreica, patologia oral, pell seca, hiperhidrosis, acne, dermatitis atòpica, berrugues i patologia genital, entre altres.


Dermatologia Quirúrgica i OncològicaEns especialitzem en la prevenció i tractament de càncers cutanis, com el melanoma. Oferim serveis de cirurgia dermatològica, exèresi de quistos i tumors benignes, així com la revisió minuciosa de pigues per a garantir la salut de la pell.


Dermatologia Pediàtrica


Per als nostres pacients més joves, brindem atenció especialitzada en dermatologia pediàtrica, abordant condicions com a dermatitis atòpica, acne, marques de naixement i altres afeccions cutànies específiques de la infància.


Estètica Dermatològica


En l'àmbit de l'estètica, oferim tractaments per a combatre arrugues, taques solars, etc. El nostre enfocament és millorar l'aparença de la pell i proporcionar resultats estètics personalitzats.


Malalties de Transmissió Sexual


Oferim serveis especialitzats en el diagnòstic i tractament de malalties de transmissió sexual, com a herpes, condilomes, berrugues i uretritis. El nostre equip mèdic està compromès amb la confidencialitat i l'atenció integral en aquest àmbit de la dermatologia.

Centres amb aquest servei
Diatermia
Dermatologia Estètica