Alergología


Descripció del servei

Quines són les malalties al·lèrgiques més comunes?

  • Asma: És una de les mes importants per la seva freqüència i perquè a vegades pot ser greu. És un procés crònic que es manifesta com a ofec, sibilants, tos i opressió en el pit.

  • Rinitis o Rinoconjuntivitis: És encara més freqüent que l'asma. Es caracteritza per congestió nasal, esternuts, picor de nas i ulls, degoteig nasal, etc.

  • Urticària: La urticària és una afectació de la pell que es caracteritza per la presència de faves (habones) i sol ser pruriginosa, que pica. Cada fava sol durar uns minuts o hores, i és inusual que romangui més de 24 hores.

Aquestes són les malalties més comunes que presenta l'al·lèrgia. Si tens qualsevol altre símptoma com a al·lèrgia alimentària, anafilaxi, etc. no dubtis a consultar amb el nostre servei de alergología. El nostre equip de professionals t'ajudaran a diagnosticar, tractar i oferir informació àmplia sobre les mateixes per a aconseguir una millor qualitat de vida.

A més també realitzem Prova epicutánea, patch test o prova al·lèrgica de contacte. La prova epicutánea, patch test o prova al·lèrgica de contacte és un mètode diagnòstic que s'utilitza per a l'estudi de la dermatitis al·lèrgica de contacte. La dermatitis al·lèrgica de contacte és una forma de reacció de la pell davant una substància a la qual el pacient es troba sensibilitzat. La dermatitis de contacte, també denominada èczema de contacte es manifesta fonamentalment com a lesions en la pell que solen ocasionar molta pruïja, rojor i descamació.

Els nostres serveis
Centres amb aquest servei
Test al·lèrgia ISAC