Acord de col·laboració entre Affidea España i Lyx Institut d'Urologia


15/11/2022

Affidea Espanya comptarà amb corners de Lyx Institut d'Urologia en els seus centres ambulatoris a Madrid i realitzarà totes les seves proves de radiodiagnòstic

Madrid, 15 de novembre de 2022-. Affidea, el major proveïdor europeu de serveis de diagnòstic avançat, ambulatori i oncològic, ha anunciat un acord de col·laboració en exclusivitat amb Lyx Institut d'Urologia, centre d'urologia de referència nacional, pel qual Affidea Espanya realitzarà totes les proves de diagnòstic per imatge de Lyx Institut d'Urologia, que disposarà, a més, de corners en els centres d'atenció ambulatòria de Affidea en la Comunitat de Madrid. 

D'aquesta manera, Lyx Urologia derivarà a Affidea tots els seus pacients atesos en els seus centres que necessitin una prova de diagnòstic per imatge en les tècniques de ressonància magnètica, PET- TAC i TAC. Totes dues companyies acorden iniciar el projecte amb l'objectiu que l'especialitat d'urologia que es desenvolupi en els centres policlínicos de Affidea sigui duta a terme per personal professional pertanyent al grup Lyx Urologia.

Per a això, totes dues parts treballaran en la unificació del servei d'urologia en els policlínicos Affidea perquè els mateixos passin a formar part de la xarxa Lyx Urologia. Aquest projecte començarà a desenvolupar-se en la Comunitat de Madrid amb l'objectiu que es pugui estendre a altres centres i regions en les quals Affidea té o pogués tenir presència en el futur.

Theo Kravvas, Country Manager de Affidea España, declara que ”estem molt contents d'anunciar aquest acord estratègic amb LYX Institut d'Urologia. Compartim els mateixos valors quant a qualitat i atenció al pacient, i hem pogut unir les fortaleses i habilitats de tots dos grups amb aquest acord. Per part nostra, aquesta associació és molt important i està totalment alineada amb la nostra estratègia per a desenvolupar encara més certes subespecialidades, no sols en diagnòstic per imatge sinó també en el curs de la malaltia, i poder oferir un tractament holístic als pacients i un servei més complet als nostres socis. Estem començant la nostra associació amb LYX a Madrid i esperem expandir la nostra col·laboració en altres regions”.

El Dr. Juan Ignacio Martínez-Salamanca, Director Mèdic de Lyx Institut d'Urologia, assenyala que “iniciar aquesta col·laboració estratègica de la mà d'una entitat com Affidea suposa posar l'èmfasi en el nostre principi d'excel·lència en les cures del pacient i en l'aposta decidida per una urologia d'avantguarda que sempre hem perseguit. Aquest acord ens permet desplegar el nostre model d'atenció urològica superespecialitzada a càrrec d'un equip de professionals de reconegut prestigi que treballen de mode interdisciplinari, en els centres ambulatoris de Affidea, de manera que comporti un increment en la qualitat assistencial, assegurant la continuïtat en els processos, en el marc d'un model de decisions compartides. Per a nosaltres, poder comptar amb una prestació de serveis de diagnòstic per  imatge centralitzat i d'alta qualitat, clau en la nostra especialitat, representa un pas de gegant. Per part de l'equip de professionals de Lyx Institut d'Urologia, volem destacar la gran qualitat humana i professional de l'equip de Affidea España, que estic segur que garanteix l'èxit sostingut d'aquest acord”.

Affidea Espanya compta amb 43 centres en la geografia nacional, atenent més de 545.000 pacients cada any i treballant amb més de 1.100 professionals. Affidea disposa d'una capacitat reforçada en serveis ambulatoris que li permet ser un dels proveïdors d'atenció mèdica preferits per empreses i asseguradores privades de salut. 

Per part seva, Lyx Institut d'Urologia és un centre d'urologia integral amb una alta superespecialización tècnica i humana, que compta amb un equip de més de 50 professionals que atenen més de 40.000 pacients a l'any. Pioners en la biòpsia de fusió i el tractament focal del càncer de pròstata a Espanya, Lyx Institut d'Urologia està especialitzat en cirurgia robòtica i tècniques mínimament invasives  per al tractament de la patologia prostàtica, al mateix temps que és referència nacional i internacional en el camp de la andrologia i la cirurgia reconstructiva i protètica urogenital.

Sobre Affidea Espanya

Affidea Espanya (www.affidea.es)  és un proveïdor mèdic líder en diagnòstic per imatge, medicina nuclear i especialitats mèdiques ambulatòries, amb 43 centres en tot el país. Affidea Espanya realitza més de 900.000 exploracions de diagnòstic per imatge cada any, oferint un servei mèdic d'excel·lència a l'avantguarda en l'atenció al pacient. La companyia treballa amb més de 1.100 professionals. Affidea España és reconeguda pel seu enfocament en la seguretat del pacient, tenint tots els seus centres acreditats d'excel·lència en medicina nuclear per la Unió Europea d'Especialitats Mèdica (UEMS) i el Consell Europeu de Medicina Nuclear (EBNM). 

Contacte amb mitjans: Elena Ayuso – 656 321 906 – elena.ayuso@affidea.comÉS_prensa@affidea.com 

Sobre Affidea Group

El Grup Affidea (www.affidea.com) és el major proveïdor europeu de serveis avançats de diagnòstic per imatge, ambulatoris i de tractament del càncer. Fundada en 1991, l'empresa compta amb 329 centres mèdics en 15 països i presta serveis avançats de diagnòstic, ambulatoris i de tractament del càncer a més de 12 milions de pacients a l'any. Gràcies als seus elevats estàndards en matèria de seguretat del pacient, Affidea és el proveïdor de serveis d'imatge mèdica més premiat d'Europa. Més de la meitat dels centres guardonats amb 5 estrelles en el Eurosafe Wall of Stars, acreditat per la Societat Europea de Radiologia a Europa, són centres de Affidea. Al juny d'enguany, Affidea va ser guardonada amb el Premi al Proveïdor de Diagnòstic de l'Any en els Premis HealthInvestor Awards 2022.

Sobre Lyx

Lyx Institut d'Urologia, fundada en 2014 pel Dr. Juan Ignacio Martínez-Salamanca amb l'objectiu d'oferir un servei urològic integral i de màxim nivell, destaca pel seu esperit innovador i avantguardista, sent pioner a Espanya en la incorporació de la tecnologia més avançada i en la realització de tractaments mínimament invasius. Està integrat per un equip mèdic de més de 30 professionals de reconegut prestigi, tots ells especialistes en àrees concretes de la urologia, que compaginen la seva vocació clínica amb la docència i la recerca, secundats per un equip d'infermeria, auxiliars i professionals de la gestió la vocació comuna de la qual és garantir la millor assistència clínica i una experiència de pacient excel·lent, en tots els processos, des del primer contacte, fins a l'alta i el seu posterior seguiment.

Contacte amb mitjans: Belén Fernández Zuñiga – bfernandez@lyxurologia.com