Plans


PLA AUTÒNOM

Adaptat a les teves necessitats, oferint un servei ràpid i de qualitat. El nostre servei et permet respondre de manera ràpida als requisits que en matèria de prevenció et sorgeixin en el moment de la contractació de la teva activitat pel teu client.

PLA PIME

Enfocat a la petita i mitjana empresa, et permet complir amb les obligacions en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, facilitant la gestió preventiva i garantint el compliment legal.

PLA GRAN EMPRESA

Facilitem una solució personalitzada i diferenciada, totalment adaptada al client, amb un alt valor afegit. És una solució adequada per a aquelles empreses que disposen d'una estructura preventiva pròpia ja implantada (responsable de prevenció, Servei de Prevenció propi, entre altres.), i necessiten completar els seus recursos interns per a desenvolupar de manera eficaç l'activitat preventiva en la teva organització.

PLA FLEXIBLE

El nostre pla flexible permet la contractació de qualsevol activitat o servei de manera puntual. No necessites un contracte integral amb nosaltres, simplement contracta allò que necessites i estàs buscant.