–– Líders com més de 25 anys de'experiència

–– Tecnologia d'avantguarda

Resonancia magnética - QD H. Santisima Trinidad

–– Més de 550 professionals especialitzats

–– No hi ha res més important que la salut

Inici2020-04-14T10:00:07+00:00

Qui som

El grup sanitari affidea Q és una empresa líder en el diagnòstic per la imatge que incorpora la tecnologia més avançada en tècniques de ressonància magnètica, TC i PET-TAC.

Compta amb més de 25 anys d’experiència, amb un compromís real amb la qualitat i la precisió en el diagnòstic per la imatge que implica disposar dels millors professionals, tecnologia moderna i una atenció excel·lent als seus pacients.

Cobertura europea

0
Països a Europa
0
Centres
0
Professionals
0mill.
d’estudis anuals

Proves diagnóstiques

Llegir més

Resonancia magnètica (RM)

És una tècnica de diagnòstic mèdic no invasiva i que no utilitza raigs X, sinó camps magnètics i ones de ràdio. Per això, és innòcua i no té cap efecte secundari.
Llegir més
Llegir més

Radiologia convencional

Tècnica que permet l'obtenció d'una imatge en pel·lícula radiològica mitjançant l'ús de raigs X a la zona anatòmica indicada.
Llegir més
Llegir més

Tomografia axial computada (TAC)

Tècnica de diagnòstic que utilitza els raigs X per obtenir diverses radiografies seriades, que un cop processades per ordinador proporcionen una imatge tridimensional.
Llegir més
Llegir més

Mamografia

La mamografia digital és un sistema en què la pel·lícula de raigs X és substituïda per detectors en estat sòlid que transformen els raigs X en senyals eléctrica.
Llegir més
Llegir més

Tomografia per emissió de positrons (PET)

Tipus de diagnòstic per la imatge que mesura la captació del radiofàrmac que s'ha administrat prèviament, que actua com un contrast, en òrgans i teixits del cos.
Llegir més
Llegir més

Ecografia

Tècnica diagnòstica basada en el registre d'ones ultrasòniques transformades en imatges per observar una part del cos.
Llegir més
Llegir més

Densitometria Òssia

És una prova ràpida i ben tolerada que es fa servir fonamentalment en el diagnòstic de l´osteoporosi.
Llegir més

Els nostres professionals

Contem amb un equip 550 professionals altament qualificats, amb l’objectiu d’oferir al pacient la millor atenció i la qualitat diagnòstica més alta i de poder emetre els diagnòstics més precisos. Cada professional està orientat a aconseguir els nivells de satisfacció més alts dels nostres pacients, tal com ens indiquen les auditories internes i externes, que inclouen enquestes periòdiques als pacients, i com corrobora des de fa anys l’empresa externa certificadora de qualitat.
Més informació

Demaneu hora aquí

Sol·liciteu una visita de manera ràpida

Seleccioneu el centre més proper

I ompliu el formulari de contacte

DEMANAR HORA

El racó del pacient

Teniu algun dubte?

Preguntes més freqüents

No dubteu a consultar-nos

VEURE
QD Hospital Santísima Trinidad - Salamanca
Fachada QD H. Recoletas Zamora
Affidea HM La Regla León

Els nostres centres

Actualment a Espanya contem amb 40 centres de diagnòstic, 2 dels quals tenen tecnologia PET, que és el sistema més precís per al diagnòstic precoç de càncer mitjançant el diagnòstic mèdic per la imatge. A més, disposem de 3 unitats mòbils de ressonància magnètica, mamografia i TAC. El fet d’acostar el diagnòstic a moltes àrees geogràfiques més aïllades i evitar el seu desplaçament ha suposat també una revolució. I amb tota aquesta xarxa, avui dia podem afirmar que som líders en activitat amb presència a 7 comunitats autònomes: Astúries, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Madrid, Múrcia i Comunitat Valenciana. A Catalunya 12 en total (4+8 centres Grup Manchón).

Més informació

Notícies

Veure totes