LÍDERS AMB MÉS DE 25 ANYS D'EXPERIÈNCIA

El nostre valor afegit principal és el coneixement profund de la nostra activitat
Resonancia magnética - QD H. Santisima Trinidad

MÉS DE 430 PROFESSIONALS ESPECIALITZATS

Totalment interconnectats i recolzats per un lideratge tecnològic en transmissió d'imatges

SERVEI DE MÀXIMA QUALITAT

A tots els centres el “protagonista” és el pacient, que es converteix en el centre de la nostra filosofia

LA TECNOLOGIA MÉS AVANTGUARDISTA

La incorporació de sistemes d'última generació ens permet oferir als nostres clients un servei eficient, enfocat al confort i a la rapidesa
INICI2018-09-17T09:38:55+00:00

QUI SOM

El grup sanitari affidea Q Diagnostica és una empresa líder en el diagnòstic per la imatge que incorpora la tecnologia més avançada en tècniques de ressonància magnètica, TC i PET-TAC.

Compta amb més de 25 anys d’experiència, amb un compromís real amb la qualitat i la precisió en el diagnòstic per la imatge que implica disposar dels millors professionals, tecnologia moderna i una atenció excel·lent als seus pacients. Affidea Q Diagnostica desenvolupa, gestiona, promou centres i ofereix suport a través de la seva extensa xarxa a nivell nacional.

PROVES DIAGNÒSTIQUES

Llegir més

Resonancia magnètica (RM)

És una tècnica de diagnòstic mèdic no invasiva i que no utilitza raigs X, sinó camps magnètics i ones de ràdio. Per això, és innòcua i no té cap efecte secundari.
Llegir més
Llegir més

Radiologia convencional

Tècnica que permet l'obtenció d'una imatge en pel·lícula radiològica mitjançant l'ús de raigs X a la zona anatòmica indicada.
Llegir més
Llegir més

Tomografia axial computada (TAC)

Tècnica de diagnòstic que utilitza els raigs X per obtenir diverses radiografies seriades, que un cop processades per ordinador proporcionen una imatge tridimensional.
Llegir més
Llegir més

Mamografia

La mamografia digital és un sistema en què la pel·lícula de raigs X és substituïda per detectors en estat sòlid que transformen els raigs X en senyals eléctrica.
Llegir més
Llegir més

Tomografia per emissió de positrons (PET)

Tipus de diagnòstic per la imatge que mesura la captació del radiofàrmac que s'ha administrat prèviament, que actua com un contrast, en òrgans i teixits del cos.
Llegir més
Llegir més

Ecografia

Tècnica diagnòstica basada en el registre d'ones ultrasòniques transformades en imatges per observar una part del cos.
Llegir més

ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Contem amb un equip de més de 430 professionals altament qualificats, amb l’objectiu d’oferir al pacient la millor atenció i la qualitat diagnòstica més alta i de poder emetre els diagnòstics més precisos. Cada professional està orientat a aconseguir els nivells de satisfacció més alts dels nostres pacients, tal com ens indiquen les auditories internes i externes, que inclouen enquestes periòdiques als pacients, i com corrobora des de fa anys l’empresa externa certificadora de qualitat.
Més informació

Demaneu hora aquí

Sol·liciteu una visita de manera ràpida

Seleccioneu el centre més proper

I ompliu el formulari de contacte

DEMANAR HORA

El racó del pacient

Teniu algun dubte?

Preguntes més freqüents

No dubteu a consultar-nos

VEURE
QD Hospital Santísima Trinidad - Salamanca
Fachada QD H. Recoletas Zamora

ELS NOSTRES CENTRES

Actualment a Espanya contem amb 32 centres de diagnòstic, 2 dels quals tenen tecnologia PET, que és el sistema més precís per al diagnòstic precoç de càncer mitjançant el diagnòstic mèdic per la imatge. A més, disposem de 3 unitats mòbils de ressonància magnètica, mamografia i TAC. El fet d’acostar el diagnòstic a moltes àrees geogràfiques més aïllades i evitar el seu desplaçament ha suposat també una revolució. I amb tota aquesta xarxa, avui dia podem afirmar que som líders en activitat amb presència a 8 comunitats autònomes: Astúries, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Madrid, Múrcia, Navarra i València.

Més informació

NOTÍCIES

Veure totes